Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 487
Issue Date | Title | Author(s) |
2024-05-30 | Журавлина та бджолиний пилок – використання у меню закладів ресторанного господарства при створенні функціональної кулінарної продукції | Найда, Остап; Паска, Марія; Тесля, Ольга; Naida, Ostap; Paska, Mariia; Teslia, Olha |
2024-05-30 | Технологічні аспекти виробництва авторських страв | Німець, Андрій; Петришин, Наталія; Nimets, Andrii; Petryshyn, Nataliia |
2024-05-30 | Новий спосіб переробки плодів шовковиці у технології вина | Носик, Микола; Самілик, Марина; Nosyk, Mykola; Samilyk, Maryna |
2024-05-30 | Особливості НАССР у виробництві крафтової кондитерської продукції | Пересада, Катерина; Люлька, Олександр; Губеня, В’ячеслав; Peresada, Kateryna; Liulka, Oleksandr; Hubenia, Viacheslav |
2024-05-30 | Сучасні технології виготовлення пряникових виробів | Пляшечко, Ілля; Тесля, Ольга; Pliashechko, Illia; Teslia, Olha |
2024-05-30 | Ароматні олії для HoReCa | Прісс, Олеся; Кузьменко, Олександр; Priss, Olesia; Kuzmenko, Oleksandr |
2024-05-30 | Ескаріол. Розширення асортименту листової зелені для HoReCa | Прісс, Олеся; Яковер, Олександр; Priss, Olesia; Yakover, Oleksandr |
2024-05-30 | Аспекти сучасних технологій страв з м'яса в закладах ресторанного господарства | Процайло, Назар; Тесля, Ольга; Protsailo, Nazar; Teslia, Olha |
2024-05-30 | Колесо смаків – інструмент для оцінки кави | Пясецька, Єлизавета; Паска, Марія; Piasetska, Yelyzaveta; Paska, Mariia |
2024-05-30 | Перспективи використання калини у виробництві соусної продукції в закладах ресторанного господарства | Ангеловська, Алла; Anhelovska, Alla |
2024-05-30 | Розширення асортименту страв з посіченого м’яса за рахунок зміни їх рецептурного складу | Сидорко, Дмитро; Паска, Марія; Sydorko, Dmytro; Paska, Mariia |
2024-05-30 | Методи використання лікарських рослин в напоях, настоянках, коктейлях | Сікора, Вікторія; Тесля, Ольга; Sikora, Viktoriia; Teslia, Olha |
2024-05-30 | Проблеми розвитку кондитерської галузі України в сучасних умовах | Сорокіна, Альона; Sorokina, Alona |
2024-05-30 | Рижієве борошно як структурний інгредієнт рецептури крафтових м‘ясопродуктів | Тищенко, Василь; Божко, Наталія; Tyshchenko, Vasyl; Bozhko, Nataliia |
2024-05-30 | Технологія цукру збагаченого продуктом переробки абрикосу | Ткачук, Михайло; Самілик, Марина; Tkachuk, Mykhailo; Samilyk, Maryna |
2024-05-30 | Галицька кухня у закладі ресторанного господарства - «Ресторація Бачевських» | Фик, Богдан; Паска, Марія; Fyk, Bohdan; Paska, Mariia |
2024 | Розширення асортименту м’ясних продуктів з використанням рослинних композицій | Холод, Артем; Пасічний, Василь; Kholod, Artem; Pasichnyi, Vasyl |
2024-05-30 | Технологія збагачення молока А 2 каротиноїдами морквяних порошків | Цирулик, Роман; Самілик, Марина; Tsyrulyk, Roman; Samilyk, Maryna |
2024 | Топінамбур – використання у меню закладів ресторанного господарства при створенні функціональної кулінарної продукції | Чирка, Вячеслав; Паска, Марія; Тесля, Ольга; Chyrka, Viacheslav; Paska, Mariia; Teslia, Olha |
2024 | Удосконалення рецептури сухпайків для харчування військовослужбовців | Швець, Роксоляна; Шоп’як, Олег; Маслійчук, Ольга; Shvets, Roksoliana; Shopiak, Oleh; Masliichuk, Olha |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 487