Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 487
Issue DateTitleAuthor(s)
2024-05-30Журавлина та бджолиний пилок – використання у меню закладів ресторанного господарства при створенні функціональної кулінарної продукціїНайда, Остап; Паска, Марія; Тесля, Ольга; Naida, Ostap; Paska, Mariia; Teslia, Olha
2024-05-30Технологічні аспекти виробництва авторських стравНімець, Андрій; Петришин, Наталія; Nimets, Andrii; Petryshyn, Nataliia
2024-05-30Новий спосіб переробки плодів шовковиці у технології винаНосик, Микола; Самілик, Марина; Nosyk, Mykola; Samilyk, Maryna
2024-05-30Особливості НАССР у виробництві крафтової кондитерської продукціїПересада, Катерина; Люлька, Олександр; Губеня, В’ячеслав; Peresada, Kateryna; Liulka, Oleksandr; Hubenia, Viacheslav
2024-05-30Сучасні технології виготовлення пряникових виробівПляшечко, Ілля; Тесля, Ольга; Pliashechko, Illia; Teslia, Olha
2024-05-30Ароматні олії для HoReCaПрісс, Олеся; Кузьменко, Олександр; Priss, Olesia; Kuzmenko, Oleksandr
2024-05-30Ескаріол. Розширення асортименту листової зелені для HoReCaПрісс, Олеся; Яковер, Олександр; Priss, Olesia; Yakover, Oleksandr
2024-05-30Аспекти сучасних технологій страв з м'яса в закладах ресторанного господарстваПроцайло, Назар; Тесля, Ольга; Protsailo, Nazar; Teslia, Olha
2024-05-30Колесо смаків – інструмент для оцінки кавиПясецька, Єлизавета; Паска, Марія; Piasetska, Yelyzaveta; Paska, Mariia
2024-05-30Перспективи використання калини у виробництві соусної продукції в закладах ресторанного господарстваАнгеловська, Алла; Anhelovska, Alla
2024-05-30Розширення асортименту страв з посіченого м’яса за рахунок зміни їх рецептурного складуСидорко, Дмитро; Паска, Марія; Sydorko, Dmytro; Paska, Mariia
2024-05-30Методи використання лікарських рослин в напоях, настоянках, коктейляхСікора, Вікторія; Тесля, Ольга; Sikora, Viktoriia; Teslia, Olha
2024-05-30Проблеми розвитку кондитерської галузі України в сучасних умовахСорокіна, Альона; Sorokina, Alona
2024-05-30Рижієве борошно як структурний інгредієнт рецептури крафтових м‘ясопродуктівТищенко, Василь; Божко, Наталія; Tyshchenko, Vasyl; Bozhko, Nataliia
2024-05-30Технологія цукру збагаченого продуктом переробки абрикосуТкачук, Михайло; Самілик, Марина; Tkachuk, Mykhailo; Samilyk, Maryna
2024-05-30Галицька кухня у закладі ресторанного господарства - «Ресторація Бачевських»Фик, Богдан; Паска, Марія; Fyk, Bohdan; Paska, Mariia
2024Розширення асортименту м’ясних продуктів з використанням рослинних композиційХолод, Артем; Пасічний, Василь; Kholod, Artem; Pasichnyi, Vasyl
2024-05-30Технологія збагачення молока А 2 каротиноїдами морквяних порошківЦирулик, Роман; Самілик, Марина; Tsyrulyk, Roman; Samilyk, Maryna
2024Топінамбур – використання у меню закладів ресторанного господарства при створенні функціональної кулінарної продукціїЧирка, Вячеслав; Паска, Марія; Тесля, Ольга; Chyrka, Viacheslav; Paska, Mariia; Teslia, Olha
2024Удосконалення рецептури сухпайків для харчування військовослужбовцівШвець, Роксоляна; Шоп’як, Олег; Маслійчук, Ольга; Shvets, Roksoliana; Shopiak, Oleh; Masliichuk, Olha
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 487