Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 100 of 487
Issue Date | Title | Author(s) |
2024-05-30 | Формування асортименту вегетаріанських страв | Шоп’як, Христина; Тесля, Ольга; Shopiak, Khrystyna; Teslia, Olha |
2024-05-30 | «Реберня під Арсеналом» – сучасний формат функціонування закладів гостинності | Щепан, Марта; Паска, Марія; Shchepan, Marta; Paska, Mariia |
2024-05-30 | Тhe effectiveness of implementing artificial intelligence tools in polish enterprises | Browarczyk, Beata; Borysewicz, Filip; Taflinski, Krystian |
2024-05-30 | Znaczenie zawodu psychologa w biznesie | Kwak, Barbara; Browarczyk, Beata |
2024-05-30 | Еdukacja zdalna w czasach pandemii COVID-19 | Kwak, Barbara; Browarczyk, Beata |
2024-05-30 | Перспективи, диверсифікація та розвиток логістичних шляхів україни в умовах воєнного стану | Балушевський, Костянтин; Оприск, Тарас; Малюта, Людмила; Balushevskyi, Kostiantyn; Oprysk, Taras; Maliuta, Liudmyla |
2024 | Сучасний ринок спортивних меморабілій | Данилевич, Мирослава; Романчук, Ольга; Никига, Оксана; Коваль, Ростислав; Danylevych, Myroslava; Romanchuk, Olha; Nykyha, Oksana; Koval, Rostyslav |
2024-05-30 | Вплив елементів нейромаркетингу на залучення сімейної аудиторії гостей у закладах індустрії гостинності | Демчук, Анастасія; Гузар, Уляна; Demchuk, Anastasiia; Huzar, Uliana |
2024-05-30 | Взаємозв’язок ціни і якості, товарів та послуг в сфері індустрії гостинності | Залуцька, Орислава; Графська, Орислава; Zalutska, Oryslava; Hrafska, Oryslava |
2024-05-30 | Нейромаркетинг – технологія управління учасниками послуг гостинності | Зарецька, Каріна; Гузар, Уляна; Zaretska, Karina; Huzar, Uliana |
2024-05-30 | Сучасні методи боротьби з «кадровим голодом» у закладах готельно-ресторанного бізнесу | Зубенко, Анна; Гузар, Уляна; Zubenko, Anna; Huzar, Uliana |
2024-05-30 | Аналіз динаміки та тенденцій інвестування національної економіки в сфері гостинності | Паснак, Марта; Маркевич, Юрій; Коркуна, Іван; Pasnak, Marta; Markevych, Yurii; Korkuna, Ivan |
2024-05-30 | Оцінка ефективності формування та використання персоналу ресторанного підприємства | Паснак, Марта; Паска, Марія; Pasnak, Marta; Paska, Mariia |
2024-05-30 | Аутсорсинг як ефективний сучасний тренд при організації ресторанного бізнесу | Петришин, Наталія; Гузар, Уляна; Petryshyn, Nataliia; Huzar, Uliana |
2024-05-30 | Вплив тайм-менеджменту на ефективність функціонування закладів готельно-ресторанного бізнесу | Підкіпняк, Лідія; Гузар, Уляна; Pidkipniak, Lidiia; Huzar, Uliana |
2024-05-30 | Особливості корпоративної соціальної відповідальності бізнесу під час воєнного стану в Україні | Рудан, Віталій; Rudan, Vitalii |
2024-05-30 | Удосконалення управління комунікаційною політикою закладів ресторанного бізнесу | Рябенька, Марина; Riabenka, Maryna |
2024-05-30 | Специфіка управління та роботи менеджера у дитячому хореографічному колективі | Слівінська, Софія; Павленчик, Наталія; Slivinska, Sofiia; Pavlenchyk, Nataliia |
2024 | O potrzebie edukacji w zakresie języka migowego. W stronę innowacyjnych rozwiązań w sytuacjach kryzysowych z udziałem niesłyszących turystów | Majkowska, Aneta; Majkowski, Grzegorz |
2024-05-30 | Evolution of tourism policies in Brazil: from municipalization to regionalization | Stella, Fabiane Morello; Holod, Andrii; Голод, Андрій |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 100 of 487