Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 100 of 487
Issue DateTitleAuthor(s)
2024-05-30Формування асортименту вегетаріанських стравШоп’як, Христина; Тесля, Ольга; Shopiak, Khrystyna; Teslia, Olha
2024-05-30«Реберня під Арсеналом» – сучасний формат функціонування закладів гостинностіЩепан, Марта; Паска, Марія; Shchepan, Marta; Paska, Mariia
2024-05-30Тhe effectiveness of implementing artificial intelligence tools in polish enterprisesBrowarczyk, Beata; Borysewicz, Filip; Taflinski, Krystian
2024-05-30Znaczenie zawodu psychologa w biznesieKwak, Barbara; Browarczyk, Beata
2024-05-30Еdukacja zdalna w czasach pandemii COVID-19Kwak, Barbara; Browarczyk, Beata
2024-05-30Перспективи, диверсифікація та розвиток логістичних шляхів україни в умовах воєнного стануБалушевський, Костянтин; Оприск, Тарас; Малюта, Людмила; Balushevskyi, Kostiantyn; Oprysk, Taras; Maliuta, Liudmyla
2024Сучасний ринок спортивних меморабілійДанилевич, Мирослава; Романчук, Ольга; Никига, Оксана; Коваль, Ростислав; Danylevych, Myroslava; Romanchuk, Olha; Nykyha, Oksana; Koval, Rostyslav
2024-05-30Вплив елементів нейромаркетингу на залучення сімейної аудиторії гостей у закладах індустрії гостинностіДемчук, Анастасія; Гузар, Уляна; Demchuk, Anastasiia; Huzar, Uliana
2024-05-30Взаємозв’язок ціни і якості, товарів та послуг в сфері індустрії гостинностіЗалуцька, Орислава; Графська, Орислава; Zalutska, Oryslava; Hrafska, Oryslava
2024-05-30Нейромаркетинг – технологія управління учасниками послуг гостинностіЗарецька, Каріна; Гузар, Уляна; Zaretska, Karina; Huzar, Uliana
2024-05-30Сучасні методи боротьби з «кадровим голодом» у закладах готельно-ресторанного бізнесуЗубенко, Анна; Гузар, Уляна; Zubenko, Anna; Huzar, Uliana
2024-05-30Аналіз динаміки та тенденцій інвестування національної економіки в сфері гостинностіПаснак, Марта; Маркевич, Юрій; Коркуна, Іван; Pasnak, Marta; Markevych, Yurii; Korkuna, Ivan
2024-05-30Оцінка ефективності формування та використання персоналу ресторанного підприємстваПаснак, Марта; Паска, Марія; Pasnak, Marta; Paska, Mariia
2024-05-30Аутсорсинг як ефективний сучасний тренд при організації ресторанного бізнесуПетришин, Наталія; Гузар, Уляна; Petryshyn, Nataliia; Huzar, Uliana
2024-05-30Вплив тайм-менеджменту на ефективність функціонування закладів готельно-ресторанного бізнесуПідкіпняк, Лідія; Гузар, Уляна; Pidkipniak, Lidiia; Huzar, Uliana
2024-05-30Особливості корпоративної соціальної відповідальності бізнесу під час воєнного стану в УкраїніРудан, Віталій; Rudan, Vitalii
2024-05-30Удосконалення управління комунікаційною політикою закладів ресторанного бізнесуРябенька, Марина; Riabenka, Maryna
2024-05-30Специфіка управління та роботи менеджера у дитячому хореографічному колективіСлівінська, Софія; Павленчик, Наталія; Slivinska, Sofiia; Pavlenchyk, Nataliia
2024O potrzebie edukacji w zakresie języka migowego. W stronę innowacyjnych rozwiązań w sytuacjach kryzysowych z udziałem niesłyszących turystówMajkowska, Aneta; Majkowski, Grzegorz
2024-05-30Evolution of tourism policies in Brazil: from municipalization to regionalizationStella, Fabiane Morello; Holod, Andrii; Голод, Андрій
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 100 of 487