Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36180
Title: | Аутсорсинг як ефективний сучасний тренд при організації ресторанного бізнесу |
Other Titles: | Outsourcing as an effective modern trend in the organization of restaurant business |
Authors: | Петришин, Наталія Гузар, Уляна Petryshyn, Nataliia Huzar, Uliana |
Keywords: | аутсорсинг клінінг ресторанний бізнес outsourcing cleaning restaurant business |
Issue Date: | 30-May-2024 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Петришин Н. Аутсорсинг як ефективний сучасний тренд при організації ресторанного бізнесу / Наталія Петришин, Уляна Гузар // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 296–297. |
Abstract: | Аутсорсинг є одним з варіантів організації бізнесу, коли компанія довіряє певні функції або процеси третім особам замість того, щоб виконувати їх самостійно. Outsourcing is one of the business organization options when a company entrusts certain functions or processes to third parties instead of performing them themselves. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36180 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Nataliia Petryshyn.pdf | 1.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.