Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36181
Title: | Оцінка ефективності формування та використання персоналу ресторанного підприємства |
Other Titles: | Evaluation of the effectiveness of the formation and use of the personnel of the restaurant enterprise |
Authors: | Паснак, Марта Паска, Марія Pasnak, Marta Paska, Mariia |
Keywords: | ефективність персонал ресторан efficiency staff restaurant |
Issue Date: | 30-May-2024 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Паснак М. Оцінка ефективності формування та використання персоналу ресторанного підприємства / Марта Паснак, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 293–295. |
Abstract: | Мета роботи- дослідити ресторанне підприємство “Salalat” на оцінку ефективності формування та використання персоналу. The purpose of the work is to investigate the restaurant enterprise "Salalat" to assess the effectiveness of the formation and use of personnel. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36181 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Marta Pasnak 1.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.