Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика
Permanent URI for this collectionhttp://localhost:4000/handle/34606048/30516
Browse
Recent Submissions
Item Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30)У тезах доповідей ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених висвітлено результати досліджень пріоритетів і перспектив розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу; сучасні тенденції та регіональні пріоритети розвитку туризму в умовах глобалізації; соціально-економічні засади менеджменту та маркетингу індустрії гостинності; актуальні пробле ми модернізації готельно-ресторанного господарства. Матеріали будуть корисними для студентів, викладачів, науковців і працівників індустрії гостинності. In abstracts of reports of the 4th All-Ukrainian scientific and practical conference of young people scientists highlighted the results of research on the priorities and prospects for the development of enterprises hotel and restaurant business; modern trends and regional development priorities tourism in the conditions of globalization; socio-economic principles of management and marketing hospitality industry; actual problems of hotel and restaurant modernization economy The materials will be useful for students, teachers, scientists and workers hospitality industry.Item Кolagen i elastyna jako białka młodości - jak zatrzymać czas?(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Biskup, Klaudia; Біскуп, КлавдіяCel. W pracy przedstawiono wpływ dwóch najważniejszych białek w organizmie człowieka na proces starzenia się skóry oraz metody niwelowania jej oznak. Мета. У статті представлено вплив двох найважливіших білків в організмі людини на процес старіння шкіри та методи усунення його ознак.Item Вплив іміджу на особливості розвитку підприємства сфери гостинності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Андрійчук, Тетяна; Владимир, Ольга; Andriichuk, Tetiana; Vladymyr, OlhaItem Основні тенденції розвитку ресторанного господарства Львівської області на початку ХХІ століття(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Бурдаш, Андрій; Скабара, Роман; Burdash, Andrii; Skabara, RomanМетою дослідження було встановлення основних тенденцій і закономірностей розвитку ресторанного господарства, виявлення впливу головних чинників на його сучасний стан і перспективи розвитку в Львівській області, запропонувати рекомендації щодо вдосконалення співпраці з туристичною галуззю; для цього ми використали статистичну інформацію Головного управління статистики у Львівській області. The purpose of the study was to establish the main trends and regularities of the development of the restaurant industry, to identify the influence of the main factors on its current state and development prospects in the Lviv region, to offer recommendations for improving cooperation with the tourism industry; for this, we used the statistical information of the Main Department of Statistics in the Lviv Region.Item Інноваційні підходи організації споживання ресторанної продукції(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Васільєва, Вікторія; Сильчук, Тетяна; Vasilieva, Viktoriia; Sylchuk, TetianaДослідження спрямоване на вивчення інноваційних підходів до споживання страв у закладах ресторанного господарства. The research is aimed at studying innovative approaches to the consumption of dishes in restaurants.Item Аналіз сучасного ринку розвитку міжнародних інвестицій в сфері гостинності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гарасимчук, Назар; Harasymchuk, NazarItem Сучасні тренди розвитку туризму та готельно-ресторанного бізнесу в Україні та світі(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Давидова, Оксана; Голубнича, Оксана; Davydova, Oksana; Holubnycha, OksanaItem Аналіз взаємозв’язку кольорів для інтер’єру підприємств готельного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Запольська, Анеля; Запісоцький, Андрій; Графська, Орислава; Zapolska, Anelia; Zapisotskyi, Andrii; Hrafska, OryslavaItem Перспективи відновлення функціонування підприємств сфери гостинності в Україні(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Давидова, Оксана; Сафонова, Єлизавета; Davydova, Oksana; Safonova, YelyzavetaItem Сучасні технології застосування штучного інтелекту у діяльності закладів індустрії гостинност(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Заремба, Лідія; Клос, Роман; Гузар, Уляна; Zaremba, Lidiia; Klos, Roman; Huzar, UlianaItem Напрями стимулювання розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Давидова, Оксана; Davydova, OksanaItem Зарубіжний досвід формування цінової пропозиції в підприємствах індустрії гостинності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Камінський, Любомир–Роман; Капацина, Станіслав; Kaminskyi, Liubomyr–Roman; Kapatsyna, StanislavItem Підприємства мережевого готельного господарства: нові виклики та перспективи розвитку(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Королик, Світлана; Владимир, Ольга; Korolyk, Svitlana; Vladymyr, OlhaItem Шляхи просування ресторанного продукту з використанням SMM на прикладі ресторану «Altbier» у місті Харкові(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Кубло, Неля; Кащавцева, Лариса; Михайлов, Богдан; Kublo, Nelia; Kashchavtseva, Larysa; Mykhailov, BohdanItem Сучасний стан ринку послуг готельно-ресторанної сфери(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Лебедєва, Анна; Черевична, Наталія; Lebedieva, Anna; Cherevychna, NataliiaМетою дослідження є аналіз поточного стану та перспектив розвитку готельно-ресторанної індустрії України на сучасному етапі. The purpose of the study is to analyze the current state and development prospects of the hotel and restaurant industry of Ukraine at the current stage.Item Концептуальні засади розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства на прикладі «Вино і M’ясо»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Левків, Соломія-Марія; Паска, Марія; Levkiv, Solomiia-Mariia; Paska, MariiaМетою роботи є дослідження розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства. The purpose of the work is to research the development of new formats of restaurant establishments.Item Аналіз процедури організації урочистостей та банкетів в підприємствах готельного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Мальчин, Уляна; Боднар, Роман; Графська, Орислава; Malchyn, Uliana; Bodnar, Roman; Hrafska, OryslavaОрганізація банкетів в підприємствах готельного господарства - це процес планування, координації і проведення різноманітних заходів та застільних обідів для гостей, які можуть бути корпоративними подіями, весіллями, ювілеями або іншими святковими випадками. The organization of banquets in hotel enterprises is the process of planning, coordinating and holding various events and dinners for guests, which can be corporate events, weddings, anniversaries or other festive occasions.Item Основні тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу на Прикарпатті(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Марчук, Дмитро; Качала, Софія; Marchuk, Dmytro; Kachala, SofiiaУ даній роботі проаналізовано актуальні проблеми розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Розглядаються основні перспективи розвитку готельно-ресторанної справи та туризму. Запропоновано можливі шляхи щодо вирішення проблем. This paper analyzes the current problems of hotel and restaurant business development. The main prospects for the development of the hotel and restaurant business and tourism are considered. Possible ways to solve problems are proposed.Item Сhild friendly заклади як новий тренд індустрії гостинності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Москвяк, Тетяна; Гузар, Уляна; Moskviak, Tetiana; Huzar, UlianaItem Особливості креативного менеджменту підприємств сфери послуг(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Островська, Галина; Ostrovska, HalynaМетою дослідження є поглиблення теоретичних підходів в контексті креативного менеджменту та надання пропозицій щодо його ефективного використання на вітчизняних підприємствах сфери послуг. The purpose of the study is to deepen theoretical approaches in the context of creative management and provide suggestions for its effective use at domestic enterprises in the service sector.