Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика
Постійне посилання зібранняhttp://localhost:4000/handle/34606048/30516
Переглянути
Нові надходження
Документ Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025)У тезах доповідей V Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених з міжнародною участю висвітлено результати досліджень пріоритетів і перспектив розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу; сучасні тенденції та регіональні пріоритети розвитку туризму в умовах глобалізації; соціально-економічні засади менеджменту та маркетингу індустрії гостинності; актуальні проблеми модернізації готельно-ресторанного господарства; інновації харчових та крафтових технологій для HoReCa. Матеріали будуть корисними для студентів, викладачів, науковців і працівників індустрії гостинності. The abstracts of the V All-Ukrainian Scientific and Practical Conference of Young Scientists with International Participation highlight the results of research on the priorities and prospects for the development of hotel and restaurant enterprises; current trends and regional priorities for tourism development in the context of globalization; socio-economic foundations of hospitality industry management and marketing; current problems of hotel and restaurant modernization; innovations in food and craft technologies for HoReCa. The materials will be useful for students, teachers, researchers and employees of the hospitality industry.Документ Psychologia widzenia - wpływ na komunikację, emocje, gościnność(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Kwak Barbara; Othmani Adrianna; Квак Барбара; Отмані АдріаннаДокумент Spojrzenie i godność - jak patrzeć na tych, których świat zranił(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Kwak Barbara; Othmani Adrianna; Квак Барбара; Отмані АдріаннаДокумент Gdyby miasto było człowiekiem, kim byłby ten człowiek? Jakie miałby cechy? –metoda badawcza (opis z przykładem)(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Zamojska Małgorzata; Замойська МалгожатаДокумент Сучасний розвиток готельних послуг в Україні(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Шерстюк Роман; Чайковська Софія; Sherstiuk Roman; Chaikovska SofiiaДокумент Роль гостинності у формуванні економічного майбутнього України(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Білек Лілія; Паламарек Каріна; Bilek Liliia; Palamarek KarinaДокумент Використання соціальних мереж як інструмент просування готельно-ресторанного бізнесу(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Аширова Юля; Гузар Уляна; Ashyrova Yulia; Huzar UlianaДокумент Аналіз прийомів подавання алкогольних напоїв(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Виговська Євлалія; Іваніщева Ольга; Vyhovska Yevlaliia; Ivanishcheva OlhaМетою дослідження є аналіз способів і прийомів подавання алкогольних та змішаних напоїв, вимог до процесу їх подавання. The purpose of the study is to analyse the methods and techniques of serving alcoholic and mixed drinks, as well as the requirements for the process of serving them.Документ Системи безпеки на підприємствах готельного та ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Талабко Ангеліна; Вівсюк Ірина; Talabko Anhelina; Vivsiuk IrynaМетою є дослідження систем безпеки в закладах готельно-ресторанного господарства як одного з ключових елементів гостинності. The aim of the article is to study security systems in hotel and restaurant facilities as one of the key elements of hospitality.Документ Основи обслуговування споживачів у закладах готельного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Гаєвська Анастасія; Паска Марія; Haievska Anastasiia; Paska MariiaМета роботи: встановити основи обслуговування споживачів у закладах готельного господарства. Objective: to establish the basics of customer service in the hotel industry.Документ Цифрова трансформація управління готельно-ресторанним бізнесом(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Гайдар Павло; Стадник Мирослава; Haidar Pavlo; Stadnyk MyroslavaДокумент Інноваційні підходи до управління в готельно-ресторанному бізнесі у різних країнах(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Горгоць Андріан; Паска Марія; Horhots Andrian; Paska MariiaДокумент Впровадження інноваційних технологій в індустрії гостинності: міжнародний досвід(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Горенська Дарина; Постова Валентина; Horenska Daryna; Postova ValentynaМетою даного дослідження є комплексний аналіз та систематизація міжнародного досвіду впровадження інноваційних технологій в індустрії гостинності для виявлення ключових тенденцій, успішних практик та потенційних можливостей для розвитку вітчизняних підприємств галузі. The purpose of this study is to comprehensively analyse and systematise the international experience of implementing innovative technologies in the hospitality industry in order to identify key trends, successful practices and potential opportunities for the development of domestic enterprises in the industry.Документ Аналіз основних напрямків наукових досліджень у сфері індустрії гостинності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Графська Орислава; Боднар Роман; Hrafska Oryslava; Bodnar RomanДокумент Розвиток сервісної діяльності у курортних готелях(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Грицак Анастасія; Паска Марія; Hrytsak Anastasiia; Paska MariiaДокумент Формування напрямів розвитку готельної індустрії України(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Давидова Оксана; Біскаль Даніїл; Davydova Oksana; Biskal DaniilДокумент Технологічні інновації в готельно-ресторанному бізнесі(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Давидова Оксана; Липка Богдан; Davydova Oksana; Lypka BohdanДокумент Концептуальні підходи до оцінки проєкту у сфері гостинності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Давидова Оксана; Поліщук Вероніка; Davydova Oksana; Polishchuk VeronikaДокумент Показники якості готельних послуг(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Давидова Оксана; Старжинська Катерина; Davydova Oksana; Starzhynska KaterynaДокумент Роль креативного кейтерингу у розвитку іміджу закладів гостинності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Дигдалович Марія; Паска Марія; Dyhdalovych Mariia; Paska MariiaМета роботи: з’ясувати роль креативного кейтерингу у розвитку іміджу закладів гостинності. Purpose: to find out the role of creative catering in the development of the image of hospitality establishments.