Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36218
Title: Журавлина та бджолиний пилок – використання у меню закладів ресторанного господарства при створенні функціональної кулінарної продукції
Other Titles: Cranberry and bee pollen - use in the menu of restaurants in the creation of functional culinary products
Authors: Найда, Остап
Паска, Марія
Тесля, Ольга
Naida, Ostap
Paska, Mariia
Teslia, Olha
Keywords: соуси
ресторан
технологія
журавлина
пилок
sauces
restaurant
technology
cranberry
pollen
Issue Date: 30-May-2024
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Найда О. Журавлина та бджолиний пилок – використання у меню закладів ресторанного господарства при створенні функціональної кулінарної продукції / Остап Найда, Марія Паска, Ольга Тесля // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 198–199.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36218
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ostap Naida.pdf1.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.