Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36218
Title: | Журавлина та бджолиний пилок – використання у меню закладів ресторанного господарства при створенні функціональної кулінарної продукції |
Other Titles: | Cranberry and bee pollen - use in the menu of restaurants in the creation of functional culinary products |
Authors: | Найда, Остап Паска, Марія Тесля, Ольга Naida, Ostap Paska, Mariia Teslia, Olha |
Keywords: | соуси ресторан технологія журавлина пилок sauces restaurant technology cranberry pollen |
Issue Date: | 30-May-2024 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Найда О. Журавлина та бджолиний пилок – використання у меню закладів ресторанного господарства при створенні функціональної кулінарної продукції / Остап Найда, Марія Паска, Ольга Тесля // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 198–199. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36218 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ostap Naida.pdf | 1.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.