Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 487
Issue DateTitleAuthor(s)
2024-05-30Дослідження харчової та енергетичної цінності сумішей для ентерального харчуванняМлинко, Остап; Паска, Марія; Mlynko, Ostap; Paska, Mariia
2024-05-30Особливості планування ключових результатів готельного підприємства в ринкових умовахНайко, Соломія; Удуд, Іванна; Naiko, Solomiia; Udud, Ivanna
2024-05-30«Вуглянча» – автентична страва у закладі ресторанного господарства «Бойківська гостина»: впровадження та популяризаціяНімець, Андрій; Паска, Марія; Петришин, Наталія; Nimets, Andrii; Paska, Mariia; Petryshyn, Nataliia
2024-05-30Споживча оцінка авторських страв на прикладі закладу ресторанного господарства «Salalat»Вовканич, Мар’ян; Паска, Марія; Vovkanych, Marian; Paska, Mariia
2024-05-30Гастро-кав'ярня «Кавун» - як різновид спеціалізованих закладів ресторанного господарстваСаламаха, Вікторія; Назар, Мар’яна; Salamakha, Viktoriia; Nazar, Mariana
2024-05-30Популяризація страв автентичної кухні на прикладі СокальщиниФеренц, Марія; Паска, Марія; Ferents, Mariia; Paska, Mariia
2024-05-30Аnalysis of the hospitality industry in the context of the HoReCa systemRiznyk, Anastasiia; Tsyrulnikova, Vita
2024-05-30Технологія функціональних десертних стравАнтоненко, Артем; Бровенко, Тетяна; Antonenko, Artem; Brovenko, Tetiana
2024-05-30Прісноводна аквакультура і водоплавна птиця як перспективні інгредієнти крафтових м’ясопродуктівБожко, Наталія; Bozhko, Nataliia
2024-05-30Використання аквафаби при розробці органічних зефірівВдовічена, Ольга; Паламарек, Каріна; Vdovichena, Olha; Palamarek, Karina
2024-05-30Інноваційні підходи сучасного розвитку закладів сфери гостинності на прикладі ресторану “Вино&М’ясо”Гаврильченко, Марія; Петришин, Наталія; Havrylchenko, Mariia; Petryshyn, Nataliia
2024-05-30Історія заснування та принципи роботи фудхолу «Сільпо» RestoКалитовська, Юлія; Крупа, Оксана; Kalytovska, Yuliia; Krupa, Oksana
2024-05-30Крафт для HoReCa - асортимент у закладі ресторанного господарства Milk pubКарпишин, Кирило; Паска, Марія; Karpyshyn, Kyrylo; Paska, Mariia
2024-05-30Технологічні аспекти виробництва крафтових напоїв основі плодово-ягідної сировини для підприємств ресторанного господарстваКолісниченко, Тетяна; Кюрчева, Людмила; Kolisnychenko, Tetiana; Kiurcheva, Liudmyla
2024-05-30Дослідження показників якості збагаченого цукру похідними дикорослих рослинКорнієнко, Дар’я; Самілик, Марина; Korniienko, Daria; Samilyk, Maryna
2024-05-30Споживча характеристика авторських страв та напоїв ресторану «Медівня 1979»Мальчин, Уляна; Запольська, Анеля; Тесля, Ольга; Malchyn, Uliana; Zapolska, Anelia; Teslia, Olha
2024-05-30Фермерські, крафтові та локальні продукти як індикатори якостіМендела, Ірина; Mendela, Iryna
2024-05-30«Мезе Wine» функціонування закладу ресторанного господарства із сучасною концепцієюМиронова, Вікторія; Тесля, Ольга; Myronova, Viktoriia; Teslia, Olha
2024-05-30Технологія безглютенового хліба із використанням борошна кіноаНагорний, Ярослав; Самілик, Марина; Nahornyi, Yaroslav; Samilyk, Maryna
2024-05-30Актуальні тенденції використання альтернативної сировини какао-порошкуНазар, Святослав; Петришин, Наталія; Nazar, Sviatoslav; Petryshyn, Nataliia
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 487