Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 487
Issue Date | Title | Author(s) |
2024-05-30 | Дослідження харчової та енергетичної цінності сумішей для ентерального харчування | Млинко, Остап; Паска, Марія; Mlynko, Ostap; Paska, Mariia |
2024-05-30 | Особливості планування ключових результатів готельного підприємства в ринкових умовах | Найко, Соломія; Удуд, Іванна; Naiko, Solomiia; Udud, Ivanna |
2024-05-30 | «Вуглянча» – автентична страва у закладі ресторанного господарства «Бойківська гостина»: впровадження та популяризація | Німець, Андрій; Паска, Марія; Петришин, Наталія; Nimets, Andrii; Paska, Mariia; Petryshyn, Nataliia |
2024-05-30 | Споживча оцінка авторських страв на прикладі закладу ресторанного господарства «Salalat» | Вовканич, Мар’ян; Паска, Марія; Vovkanych, Marian; Paska, Mariia |
2024-05-30 | Гастро-кав'ярня «Кавун» - як різновид спеціалізованих закладів ресторанного господарства | Саламаха, Вікторія; Назар, Мар’яна; Salamakha, Viktoriia; Nazar, Mariana |
2024-05-30 | Популяризація страв автентичної кухні на прикладі Сокальщини | Ференц, Марія; Паска, Марія; Ferents, Mariia; Paska, Mariia |
2024-05-30 | Аnalysis of the hospitality industry in the context of the HoReCa system | Riznyk, Anastasiia; Tsyrulnikova, Vita |
2024-05-30 | Технологія функціональних десертних страв | Антоненко, Артем; Бровенко, Тетяна; Antonenko, Artem; Brovenko, Tetiana |
2024-05-30 | Прісноводна аквакультура і водоплавна птиця як перспективні інгредієнти крафтових м’ясопродуктів | Божко, Наталія; Bozhko, Nataliia |
2024-05-30 | Використання аквафаби при розробці органічних зефірів | Вдовічена, Ольга; Паламарек, Каріна; Vdovichena, Olha; Palamarek, Karina |
2024-05-30 | Інноваційні підходи сучасного розвитку закладів сфери гостинності на прикладі ресторану “Вино&М’ясо” | Гаврильченко, Марія; Петришин, Наталія; Havrylchenko, Mariia; Petryshyn, Nataliia |
2024-05-30 | Історія заснування та принципи роботи фудхолу «Сільпо» Resto | Калитовська, Юлія; Крупа, Оксана; Kalytovska, Yuliia; Krupa, Oksana |
2024-05-30 | Крафт для HoReCa - асортимент у закладі ресторанного господарства Milk pub | Карпишин, Кирило; Паска, Марія; Karpyshyn, Kyrylo; Paska, Mariia |
2024-05-30 | Технологічні аспекти виробництва крафтових напоїв основі плодово-ягідної сировини для підприємств ресторанного господарства | Колісниченко, Тетяна; Кюрчева, Людмила; Kolisnychenko, Tetiana; Kiurcheva, Liudmyla |
2024-05-30 | Дослідження показників якості збагаченого цукру похідними дикорослих рослин | Корнієнко, Дар’я; Самілик, Марина; Korniienko, Daria; Samilyk, Maryna |
2024-05-30 | Споживча характеристика авторських страв та напоїв ресторану «Медівня 1979» | Мальчин, Уляна; Запольська, Анеля; Тесля, Ольга; Malchyn, Uliana; Zapolska, Anelia; Teslia, Olha |
2024-05-30 | Фермерські, крафтові та локальні продукти як індикатори якості | Мендела, Ірина; Mendela, Iryna |
2024-05-30 | «Мезе Wine» функціонування закладу ресторанного господарства із сучасною концепцією | Миронова, Вікторія; Тесля, Ольга; Myronova, Viktoriia; Teslia, Olha |
2024-05-30 | Технологія безглютенового хліба із використанням борошна кіноа | Нагорний, Ярослав; Самілик, Марина; Nahornyi, Yaroslav; Samilyk, Maryna |
2024-05-30 | Актуальні тенденції використання альтернативної сировини какао-порошку | Назар, Святослав; Петришин, Наталія; Nazar, Sviatoslav; Petryshyn, Nataliia |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 487