Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36236
Title: | Споживча оцінка авторських страв на прикладі закладу ресторанного господарства «Salalat» |
Other Titles: | Consumer evaluation of author's dishes on the example of the restaurant establishment "Salalat" |
Authors: | Вовканич, Мар’ян Паска, Марія Vovkanych, Marian Paska, Mariia |
Keywords: | авторські страви ресторанна індустрія споживча оцінка signature dishes consumer evaluation restaurant industry |
Issue Date: | 30-May-2024 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Вовканич М. Споживча оцінка авторських страв на прикладі закладу ресторанного господарства «Salalat» / Мар’ян Вовканич, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 148–150. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36236 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Marian Vovkanych.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.