Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36236
Title: Споживча оцінка авторських страв на прикладі закладу ресторанного господарства «Salalat»
Other Titles: Consumer evaluation of author's dishes on the example of the restaurant establishment "Salalat"
Authors: Вовканич, Мар’ян
Паска, Марія
Vovkanych, Marian
Paska, Mariia
Keywords: авторські страви
ресторанна індустрія
споживча оцінка
signature dishes
consumer evaluation
restaurant industry
Issue Date: 30-May-2024
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Вовканич М. Споживча оцінка авторських страв на прикладі закладу ресторанного господарства «Salalat» / Мар’ян Вовканич, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 148–150.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36236
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Marian Vovkanych.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.