Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36220
Title: Технологія безглютенового хліба із використанням борошна кіноа
Other Titles: Gluten-free bread technology using quinoa flour
Authors: Нагорний, Ярослав
Самілик, Марина
Nahornyi, Yaroslav
Samilyk, Maryna
Keywords: безглютеновий хліб
кіноа
органолептичні властивості
тісто
кислотність
gluten-free bread
dough
quinoa
acidity
organoleptic properties
Issue Date: 30-May-2024
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Нагорний Я. Технологія безглютенового хліба із використанням борошна кіноа / Ярослав Нагорний, Марина Самілик // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 193–195.
Abstract: Метою даного дослідження є оцінка впливу борошна із кіноа Квартет на властивості тіста при виробництві безглютенового хліба. The purpose of this study is to evaluate the effect of Quartet quinoa flour on dough properties in the production of gluten-free bread.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36220
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yaroslav Nahornyi.pdf1.1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.