Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36237
Title: | «Вуглянча» – автентична страва у закладі ресторанного господарства «Бойківська гостина»: впровадження та популяризація |
Other Titles: | "Uglyancha" - an authentic dish in the "Boykivska gostyna" restaurant: introduction and popularization |
Authors: | Німець, Андрій Паска, Марія Петришин, Наталія Nimets, Andrii Paska, Mariia Petryshyn, Nataliia |
Keywords: | автентична кухня популяризація технологія «вуглянча» authentic cuisine technology popularization "coal" |
Issue Date: | 30-May-2024 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Німець А. «Вуглянча» – автентична страва у закладі ресторанного господарства «Бойківська гостина»: впровадження та популяризація / Андрій Німець, Марія Паска, Наталія Петришин // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 145–147. |
Abstract: | Мета роботи: впровадити та популяризувати нові автентичні страви у ресторані «Бойківська гостина» на прикладі – «вуглянчі». The purpose of the work: to introduce and popularize new authentic dishes in the restaurant "Boykivska gostina" using the example of "charcoal". |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36237 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Andrii Nimets.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.