Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 487
Issue Date | Title | Author(s) |
2024-05-30 | Новаторські напрями використання виробничих приміщень ресторану | Петришин, Наталія; Удворгелі, Лариса; Petryshyn, Nataliia; Udvorheli, Larysa |
2024-05-30 | Особливості національної гостинності та кухні України | Пияківська, Данна; Мандрик, Василь; Pyiakivska, Danna; Mandryk, Vasyl |
2024-05-30 | Локальна кухня: сучасний тренд у ресторанному бізнесі | Постова, Валентина; Postova, Valentyna |
2024-05-30 | Ринок інвестиційної діяльності сфери гостинності України в період війни | Роговська, Соломія; Графська, Орислава; Rohovska, Solomiia; Hrafska, Oryslava |
2024-05-30 | Можливості професійних дегустаційних конкурсів в удосконаленні харчової продукції, просуванні постачальників, підвищенні лояльності партнерів | Сініціна, Олена; Sinitsina, Olena |
2024-05-30 | Проектування 4-зіркового готелю: вимоги та особливості | Сисоєва, Світлана; Поліщук, Вероніка; Sysoieva, Svitlana; Polishchuk, Veronika |
2024-05-30 | Діяльність українських готелів в умовах війни | Сорокіна, Альона; Sorokina, Alona |
2024-05-30 | Функціонування ресторану MAD BAR’s HOUSE в умовах воєнного стану | Стадник, Марія; Паска, Марія; Stadnyk, Mariia; Paska, Mariia |
2024-05-30 | Індустрія гостинності: економічна стійкість підприємств як передумова післявоєнного розвитку | Стойко, Ігор; Долубовська, Ольга; Stoiko, Ihor; Dolubovska, Olha |
2024-05-30 | Віртуальна реальність в індустрії гостинності | Федяй, Дарина; Терешкін, Олег; Fediai, Daryna; Tereshkin, Oleh |
2024-05-30 | Екологізація готельно-ресторанного бізнесу: європейський і вітчизняний досвід | Хайнос, Надія; Ковтун, Аліна; Шаран, Лариса; Khainos, Nadiia; Kovtun, Alina; Sharan, Larysa |
2024-05-30 | Інноваційні технології та сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності | Цимбалюк, Катерина; Рябенька, Марина; Tsymbaliuk, Kateryna; Riabenka, Maryna |
2024-05-30 | Удосконалення персоналізованого підходу до обслуговування гостей в барах | Шевченко, Ілля; Пушка, Ольга; Shevchenko, Illia; Pushka, Olha |
2024-05-30 | Підвищення рівня задоволеності клієнтів в індустрії гостинності | Шерстюк, Роман; Ратинський, Вадим; Sherstiuk, Roman; Ratynskyi, Vadym |
2024-05-30 | Сучасні тенденції та перспективи інноваційного розвитку готельної індустрії | Якименко-Терещенко, Наталія; Жадан, Тетяна; Жадан, Юлія; Yakymenko-Tereshchenko, Nataliia; Zhadan, Tetiana; Zhadan, Yuliia |
2024-05-30 | Створення клієнтоорієнтованої організаційної структури готелю на основі бізнес-процесів | Шерстюк, Роман; Летун, Олександр |
2024 | Сучасні тенденції інноваційних технологій в індустрії гостинності | Яремко, Юлія; Новак, Уляна; Yaremko, Yuliia; Novak, Uliana |
2024-05-30 | Функціонування закладів ресторанного господарства при готелях на прикладі «NOTA BENE HOTEL & RESTAURANT» | Василиха, Вікторія; Паска, Марія; Vasylykha, Viktoriia; Paska, Mariia |
2024-05-30 | Теоретичні та практичні аспекти використання харчових пряно-ароматичних добавок на основі Аrmoracia rusticana при випіканні хлібобулочних виробів на заквасці | Гілецький, Іван; Паска, Марія; Hiletskyi, Ivan; Paska, Mariia |
2024-05-30 | Теоретичні та практичні основи впроваження системи 5S у ресторані Ribs House | Калник, Олег; Паска, Марія; Петришин, Наталія; Kalnyk, Oleh; Paska, Mariia; Petryshyn, Nataliia |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 487