Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 487
Issue DateTitleAuthor(s)
2024-05-30Новаторські напрями використання виробничих приміщень ресторануПетришин, Наталія; Удворгелі, Лариса; Petryshyn, Nataliia; Udvorheli, Larysa
2024-05-30Особливості національної гостинності та кухні УкраїниПияківська, Данна; Мандрик, Василь; Pyiakivska, Danna; Mandryk, Vasyl
2024-05-30Локальна кухня: сучасний тренд у ресторанному бізнесіПостова, Валентина; Postova, Valentyna
2024-05-30Ринок інвестиційної діяльності сфери гостинності України в період війниРоговська, Соломія; Графська, Орислава; Rohovska, Solomiia; Hrafska, Oryslava
2024-05-30Можливості професійних дегустаційних конкурсів в удосконаленні харчової продукції, просуванні постачальників, підвищенні лояльності партнерівСініціна, Олена; Sinitsina, Olena
2024-05-30Проектування 4-зіркового готелю: вимоги та особливостіСисоєва, Світлана; Поліщук, Вероніка; Sysoieva, Svitlana; Polishchuk, Veronika
2024-05-30Діяльність українських готелів в умовах війниСорокіна, Альона; Sorokina, Alona
2024-05-30Функціонування ресторану MAD BAR’s HOUSE в умовах воєнного стануСтадник, Марія; Паска, Марія; Stadnyk, Mariia; Paska, Mariia
2024-05-30Індустрія гостинності: економічна стійкість підприємств як передумова післявоєнного розвиткуСтойко, Ігор; Долубовська, Ольга; Stoiko, Ihor; Dolubovska, Olha
2024-05-30Віртуальна реальність в індустрії гостинностіФедяй, Дарина; Терешкін, Олег; Fediai, Daryna; Tereshkin, Oleh
2024-05-30Екологізація готельно-ресторанного бізнесу: європейський і вітчизняний досвідХайнос, Надія; Ковтун, Аліна; Шаран, Лариса; Khainos, Nadiia; Kovtun, Alina; Sharan, Larysa
2024-05-30Інноваційні технології та сучасні тенденції розвитку індустрії гостинностіЦимбалюк, Катерина; Рябенька, Марина; Tsymbaliuk, Kateryna; Riabenka, Maryna
2024-05-30Удосконалення персоналізованого підходу до обслуговування гостей в барахШевченко, Ілля; Пушка, Ольга; Shevchenko, Illia; Pushka, Olha
2024-05-30Підвищення рівня задоволеності клієнтів в індустрії гостинностіШерстюк, Роман; Ратинський, Вадим; Sherstiuk, Roman; Ratynskyi, Vadym
2024-05-30Сучасні тенденції та перспективи інноваційного розвитку готельної індустріїЯкименко-Терещенко, Наталія; Жадан, Тетяна; Жадан, Юлія; Yakymenko-Tereshchenko, Nataliia; Zhadan, Tetiana; Zhadan, Yuliia
2024-05-30Створення клієнтоорієнтованої організаційної структури готелю на основі бізнес-процесівШерстюк, Роман; Летун, Олександр
2024Сучасні тенденції інноваційних технологій в індустрії гостинностіЯремко, Юлія; Новак, Уляна; Yaremko, Yuliia; Novak, Uliana
2024-05-30Функціонування закладів ресторанного господарства при готелях на прикладі «NOTA BENE HOTEL & RESTAURANT»Василиха, Вікторія; Паска, Марія; Vasylykha, Viktoriia; Paska, Mariia
2024-05-30Теоретичні та практичні аспекти використання харчових пряно-ароматичних добавок на основі Аrmoracia rusticana при випіканні хлібобулочних виробів на заквасціГілецький, Іван; Паска, Марія; Hiletskyi, Ivan; Paska, Mariia
2024-05-30Теоретичні та практичні основи впроваження системи 5S у ресторані Ribs HouseКалник, Олег; Паска, Марія; Петришин, Наталія; Kalnyk, Oleh; Paska, Mariia; Petryshyn, Nataliia
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 487