Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика
Постійне посилання зібранняhttp://localhost:4000/handle/34606048/30516
Переглянути
Перегляд Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика за Дата публікації
Зараз показуємо 1 - 20 з 487
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Потенціал розвитку індустрії гостинності України(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-06-17) Стригуль, Лариса; Мураді, Імран Бахрам огли; Stryhul, Larysa; Muradi, Imran Bakhram ohlyМета. Мета дослідження полягає в систематизації складників потен- ціалу функціонування індустрії гостинності для визначення напрямів її подальшого розвитку.Документ "Карта гостя" як інновацйійний інструмент просування туристичного міста (на прикладі м. Берегово)(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-08-21) Черняк, Діана-Марія; Щука, Галина; Cherniak, Diana-Mariia; Shchuka, HalynaМета роботи – на основі наявних туристично-рекреаційних ре- сурсів м. Берегового розробити проєкт «Карти гостя» як інноваційного інструмента просування туристичного міста.Документ Тренд здорового харчування в ресторанному бізнесі(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09) Крук, Роксоляна; Маслійчук, Ольга; Kruk, Roksoliana; Masliichuk, OlhaМетою роботи є аналіз тренду здорового харчування в ресторанно- му бізнесі.Документ Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. молод. учених, асп. і студ.(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-15)У тезах доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених, аспірантів і студентів висвітлено результати досліджень пріоритетів і перспектив розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу; сучасні тенденції та регіональні пріоритети розвитку туризму в умовах глобалізації; соціально-економічні засади менеджменту та маркетингу індустрії гостинності; актуальні проблеми модернізації готельно-ресторанного господарства. Матеріали конференції доповнюють унікальні спогади про відомого історика, дисидента, громадського діяча Валентина Мороза, якому 15 квітня 2021 року могло б виповнитися 85 років. Матеріали будуть корисними для студентів, викладачів, науковців і працівників індустрії гостинності.Документ Особливості вимог до персоналу готелюв умовах пандемії та розвитку цифрових технологій(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-16) Михайлов, Богдан; Mykhailov, BohdanДокумент Актуальність дайвінг-готелю в Україні(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-16) Загребельна, Наталія; Люлька, Олександр; Zahrebelna, Nataliia; Liulka, OleksandrДокумент Сучасні тенденції розвитку готельного господарства Вінницької області(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-16) Асауленко, Ольга; Валентина, Столярчук; Asaulenko, Olha; Valentyna, StoliarchukДокумент Формування стратегії управління якістю в індустрії готельно-ресторанного бізнесу(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-16) Давидов, Денис; Давидова, Оксана; Davydov, Denys; Davydova, OksanaДокумент Особливості режиму харчування у зв'язку із специфікою різних видів спорту(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-16) Левчук, Алла; Паска, Марія; Levchuk, Alla; Paska, MariiaМета роботи – сформулювати основні принципи раціонального харчу- вання спортсменів залежно від специфіки різних видів спорту, що забез- печить кращий результат у тренуванні і в період навантажень (змагань).Документ Remarkable tourist products of transcarpathia(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-16) Бергхауер, Олександр; Фодор, Дюло; Berhkhauer, Oleksandr; Fodor, DiuloДокумент Сучасні проблеми готельно-ресторанного бізнесу(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-16) Журенко, Денис; Баль-Прилипко, Лариса; Zhurenko, Denys; Bal-Prylypko, LarysaМетою є визначення сучасного стану та перспектив розвитку готельно-ресторанної індустрії в Україні. Ресторанний бізнес – це одна з сучасних і перспективних галузей індустрії гостинностіДокумент Фінансовий ризик для підпрємств сфери індустрії гостинності в сучасних умовах, період пандемії COVID‑19(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-16) Графська, Орислава; Hrafska, OryslavaДокумент Використання у м'ясних фаршевих системах нетрадиційних рослинних білків - низькокалорійної дикої пшениці(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-16) Назаренко, Марина; Баль-Прилипко, Лариса; Nazarenko, Maryna; Bal-Prylypko, LarysaДокумент Екоготелі зі збереженням енергоресурсів(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-16) Матюшенко, Раїса; Matiushenko, RaisaМета. Упровадження в готельне господарство відновлювальних джерел енергії – це отримання економічної переваги за їх використан- ня для зменшення обсягів споживання традиційних газу і вугілля, спа- лювання яких призводить до викидів в атмосферу шкідливих речовин; збереження екології; упровадження досвіду європейських країн.Документ Підвищення конкурентноспроможності підприємствресторанного господарства завдяки створенню іміджу на місцевому рівні(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-16) Куцмида, Анастасія; Паска, Марія; Kutsmyda, Anastasiia; Paska, MariiaМета дослідження – аналіз конкурентоспроможності підприємства з використанням переваг власного іміджу на прикладі ресторану-кондитерської «Фраєрка».Документ Підвищення конкурентоспроможності закладу гостинності через розвиток ресторану(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-16) Івановська, Олександра; Кирпіченкова, Оксана; Ivanovska, Oleksandra; Kyrpichenkova, OksanaМетою дослідження є виявлення напрямів розвитку ресторан- ного бізнесу в індустрії гостинності, формування відповідного асор- тименту страв та виробів, що задовольнить потреби сучасного гостя закладу гостинності у здоровому харчуванні.Документ Тренди в дизайні інтер'єру закладів ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-16) Іванов, Єгор; Орленко, Олена; Ivanov, Yehor; Orlenko, OlenaДокумент Виробництво крафтових алкогольних напоїв для закладів індустрії гостинності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-16) Ковальчук, Світлана; Kovalchuk, SvitlanaМета – дослідження сучасного стану та перспективи розвитку виробництва крафтових алкогольних напоїв для закладів індустрії гостинності.Документ Сучасний лобі-бар у курортному готелі(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-16) Бондаренко, Даніл; Прісс, Олеся; Bondarenko, Danil; Priss, OlesiaДокумент Розроблення нових видів змішаних десертних безалкогольних напоїв(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-17) Потапова, Катерина; Паска, Марія; Potapova, Kateryna; Paska, MariiaМета роботи – розроблення рецептур нових видів безалкогольних змішаних десертних напоїв з такої сировини, яка б, з одного боку, за- безпечувала високі смакові властивості та стабільну в часі консистен- цію за певних параметрів в’язкості, з другого боку, – необхідно, щоб компоненти напою характеризувалися вмістом речовин, які позитивно впливають на організм людини.