Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36230
Title: | Прісноводна аквакультура і водоплавна птиця як перспективні інгредієнти крафтових м’ясопродуктів |
Other Titles: | Freshwater aquaculture and waterfowl as promising ingredients for craft meat products |
Authors: | Божко, Наталія Bozhko, Nataliia |
Keywords: | крафтові продукти прісноводна аквакультура м’ясо качки craft products freshwater aquaculture duck meat |
Issue Date: | 30-May-2024 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Божко Н. Прісноводна аквакультура і водоплавна птиця як перспективні інгредієнти крафтових м’ясопродуктів / Наталія Божко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 165–167. |
Abstract: | Метою досліджень було порівняльний аналіз функціонально-технологічних властивостей м’яса водоплавної птиці і прісноводної аквакультури з точки зору їх можливого поєднання в крафтових продуктах. The purpose of the research was a comparative analysis of the functional and technological properties of waterfowl meat and freshwater aquaculture from the point of view of their possible combination in craft products. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36230 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Nataliia Bozhko.pdf | 1.08 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.