Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36227
Title: Історія заснування та принципи роботи фудхолу «Сільпо» Resto
Other Titles: The history of the establishment and principles of the food hall "Silpo" Resto
Authors: Калитовська, Юлія
Крупа, Оксана
Kalytovska, Yuliia
Krupa, Oksana
Keywords: фудхол
сільпо
RESTO
food hall
silpo
RESTO
Issue Date: 30-May-2024
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Калитовська Ю. Історія заснування та принципи роботи фудхолу «Сільпо» Resto / Юлія Калитовська, Оксана Крупа // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 173–175.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36227
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yuliia Kalytovska.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.