Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36227
Title: | Історія заснування та принципи роботи фудхолу «Сільпо» Resto |
Other Titles: | The history of the establishment and principles of the food hall "Silpo" Resto |
Authors: | Калитовська, Юлія Крупа, Оксана Kalytovska, Yuliia Krupa, Oksana |
Keywords: | фудхол сільпо RESTO food hall silpo RESTO |
Issue Date: | 30-May-2024 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Калитовська Ю. Історія заснування та принципи роботи фудхолу «Сільпо» Resto / Юлія Калитовська, Оксана Крупа // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 173–175. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36227 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Yuliia Kalytovska.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.