Крафт для HoReCa - асортимент у закладі ресторанного господарства Milk pub
Ескіз недоступний
Дата
2024-05-30
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ЛДУФК імені Івана Боберського
Анотація
Метою роботи було визначення асортименту морозива закладу ресторанного господарства Milk pub,його характеристика. The purpose of the work was to determine the range of ice cream of the Milk pub restaurant, its characteristics.
Опис
Ключові слова
рафтова продукція, ресторанна індустрія, бренд, морозиво, shelf products, restaurant industry, brand, ice cream
Бібліографічний опис
Карпишин К. Крафт для HoReCa - асортимент у закладі ресторанного господарства Milk pub / Кирило Карпишин, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 176–178.