Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36226
Title: Крафт для HoReCa - асортимент у закладі ресторанного господарства Milk pub
Other Titles: Craft for HoReCa - assortment in the Milk pub restaurant
Authors: Карпишин, Кирило
Паска, Марія
Karpyshyn, Kyrylo
Paska, Mariia
Keywords: рафтова продукція
ресторанна індустрія
бренд
морозиво
shelf products
restaurant industry
brand
ice cream
Issue Date: 30-May-2024
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Карпишин К. Крафт для HoReCa - асортимент у закладі ресторанного господарства Milk pub / Кирило Карпишин, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 176–178.
Abstract: Метою роботи було визначення асортименту морозива закладу ресторанного господарства Milk pub,його характеристика. The purpose of the work was to determine the range of ice cream of the Milk pub restaurant, its characteristics.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36226
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kyrylo Karpyshyn.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.