Популяризація страв автентичної кухні на прикладі Сокальщини
Вантажиться...
Дата
2024-05-30
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ЛДУФК імені Івана Боберського
Анотація
Мета роботи: здійснити пошук рецептур автентичних страв на прикладі Сокальщини. The purpose of the work: to search for recipes of authentic dishes based on the example of the Sokal region.
Опис
Ключові слова
автентичні страви, відновлення, Сокальщина, authentic dishes, restoration, Sokal region
Бібліографічний опис
Ференц М. Популяризація страв автентичної кухні на прикладі Сокальщини / Марія Ференц, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 154–156.