Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36234
Title: | Популяризація страв автентичної кухні на прикладі Сокальщини |
Other Titles: | Popularization of authentic cuisine based on the example of Sokal region |
Authors: | Ференц, Марія Паска, Марія Ferents, Mariia Paska, Mariia |
Keywords: | автентичні страви відновлення Сокальщина authentic dishes restoration Sokal region |
Issue Date: | 30-May-2024 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Ференц М. Популяризація страв автентичної кухні на прикладі Сокальщини / Марія Ференц, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 154–156. |
Abstract: | Мета роботи: здійснити пошук рецептур автентичних страв на прикладі Сокальщини. The purpose of the work: to search for recipes of authentic dishes based on the example of the Sokal region. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36234 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mariia Ferents.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.