Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36225
Title: Технологічні аспекти виробництва крафтових напоїв основі плодово-ягідної сировини для підприємств ресторанного господарства
Other Titles: Technological aspects of production of craft drinks based on fruit and berry raw materials for restaurant enterprises
Authors: Колісниченко, Тетяна
Кюрчева, Людмила
Kolisnychenko, Tetiana
Kiurcheva, Liudmyla
Keywords: крафтові напої
плодово-ягідна сировина
фруктово-ягідні напівфабрикати
craft drinks
fruit and berry raw materials
fruit and berry semi-finished products
Issue Date: 30-May-2024
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Колісниченко Т. Технологічні аспекти виробництва крафтових напоїв основі плодово-ягідної сировини для підприємств ресторанного господарства / Тетяна Колісниченко, Людмила Кюрчева // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 179–181.
Abstract: Наше дослідження спрямоване на виявлення нетрадиційної рослинної сировини для харчових інноваційних технологій виробництва крафтових напоїв із покращеними оздоровчими властивостями для розширення асортименту виробництва продукції для харчової промисловості та підприємств ресторанного господарства. Our research is aimed at identifying non-traditional plant raw materials for food innovative technologies for the production of craft beverages with improved health properties to expand the range of production for the food industry and restaurant enterprises.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36225
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tetiana Kolisnychenko.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.