Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36219
Title: Актуальні тенденції використання альтернативної сировини какао-порошку
Other Titles: Current trends in the use of alternative raw materials of cocoa powder
Authors: Назар, Святослав
Петришин, Наталія
Nazar, Sviatoslav
Petryshyn, Nataliia
Keywords: кероб
харчова цінність
органолептичні показники
carob
organoleptic indicators
nutritional value
Issue Date: 30-May-2024
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Назар С. Актуальні тенденції використання альтернативної сировини какао-порошку / Святослав Назар, Наталія Петришин // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 196–197.
Abstract: Метою наукових досліджень є розробка борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності і зниженої калорійності з використанням порошку кероба. The goal of scientific research is the development of flour confectionery products of increased nutritional value and reduced calorie content using carob powder.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36219
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sviatoslav Nazar.pdf1.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.