Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36232
Title: | Аnalysis of the hospitality industry in the context of the HoReCa system |
Other Titles: | Аналіз індустрії гостинності в контексті системи HoReCa |
Authors: | Riznyk, Anastasiia Tsyrulnikova, Vita |
Keywords: | HoReCa systems the field of hospitality strategic development martial law innovations системи HoReCa сфера гостинності стратегічний розвиток воєнний стан інновації |
Issue Date: | 30-May-2024 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Riznyk A. Аnalysis of the hospitality industry in the context of the HoReCa system / Anastasiia Riznyk, Vita Tsyrulnikova // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 158–160. |
Abstract: | The purpose of this study is to analyze the peculiarities of the HoReCa sector in modern realities and to identify the main principles of HoReCa development in the hospitality industry. Метою даного дослідження є аналіз особливостей сектору HoReCa в сучасних реаліях та визначення основних принципів розвитку HoReCa в індустрії гостинності. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36232 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Anastasiia Riznyk.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.