Аnalysis of the hospitality industry in the context of the HoReCa system

Ескіз недоступний

Дата

2024-05-30

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ЛДУФК імені Івана Боберського

Анотація

The purpose of this study is to analyze the peculiarities of the HoReCa sector in modern realities and to identify the main principles of HoReCa development in the hospitality industry. Метою даного дослідження є аналіз особливостей сектору HoReCa в сучасних реаліях та визначення основних принципів розвитку HoReCa в індустрії гостинності.

Опис

Ключові слова

HoReCa systems, the field of hospitality, strategic development, martial law, innovations, системи HoReCa, сфера гостинності, стратегічний розвиток, воєнний стан, інновації

Бібліографічний опис

Riznyk A. Аnalysis of the hospitality industry in the context of the HoReCa system / Anastasiia Riznyk, Vita Tsyrulnikova // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 158–160.