Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36231
Title: Технологія функціональних десертних страв
Other Titles: Technology of functional dessert dishes
Authors: Антоненко, Артем
Бровенко, Тетяна
Antonenko, Artem
Brovenko, Tetiana
Keywords: десерт
апіпродукти
функіональний
технологія
харчування
dessert
functional
technology
nutrition
apiproducts
Issue Date: 30-May-2024
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Антоненко А. Технологія функціональних десертних страв / Артем Антоненко, Тетяна Бровенко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 161–164.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36231
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Artem Antonenko.pdf1.1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.