Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36228
Title: | Інноваційні підходи сучасного розвитку закладів сфери гостинності на прикладі ресторану “Вино&М’ясо” |
Other Titles: | Innovative approaches to the modern development of hospitality establishments on the example of the "Wine&Meat" restaurant |
Authors: | Гаврильченко, Марія Петришин, Наталія Havrylchenko, Mariia Petryshyn, Nataliia |
Keywords: | слова сфера гостинності обслуговування інновації ресторан words service hospitality innovation restaurant |
Issue Date: | 30-May-2024 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Гаврильченко М. Інноваційні підходи сучасного розвитку закладів сфери гостинності на прикладі ресторану “Вино&М’ясо” / Марія Гаврильченко, Наталія Петришин // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 171–172. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36228 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mariia Havrylchenko.pdf | 1.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.