Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36221
Title: | «Мезе Wine» функціонування закладу ресторанного господарства із сучасною концепцією |
Other Titles: | "Meze Wine" operation of a restaurant establishment with a modern concept |
Authors: | Миронова, Вікторія Тесля, Ольга Myronova, Viktoriia Teslia, Olha |
Keywords: | концепція ресторан "Мезе Wine" сучасність concept "Meze Wine" restaurant modernity |
Issue Date: | 30-May-2024 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Миронова В. «Мезе Wine» функціонування закладу ресторанного господарства із сучасною концепцією / Вікторія Миронова, Ольга Тесля // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 190–192. |
Abstract: | Мезе Wine – це ресторанний заклад, що поєднує в собі елементи традиційної і сучасної кухні, спеціалізуючись на концепції “мезе” – невеликих закусок, популярних у середземноморських та близькосхідних кухнях. Meze Wine is a restaurant that combines elements of traditional and modern cuisine, specializing in the concept of "meze" - small snacks popular in Mediterranean and Middle Eastern cuisines. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36221 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Viktoriia Myronova.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.