Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36208
Title: | Перспективи використання калини у виробництві соусної продукції в закладах ресторанного господарства |
Other Titles: | Prospects for the use of viburnum in the production of sauce products in restaurants |
Authors: | Ангеловська, Алла Anhelovska, Alla |
Keywords: | калина соус сировина продукція готельно-ресторанний бізнес viburnum sauce raw materials products hotel and restaurant business |
Issue Date: | 30-May-2024 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Ангеловська А. Перспективи використання калини у виробництві соусної продукції в закладах ресторанного господарства / Алла Ангеловська // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 222–224. |
Abstract: | Наукове дослідження калини є важливим кроком у визначенні її потенціалу для використання у виробництві соусної продукції в закладах ресторанного господарства. Scientific research of viburnum is an important step in determining its potential for use in the production of sauce products in restaurants. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36208 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Alla Anhelovska.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.