Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36198
Title: Галицька кухня у закладі ресторанного господарства - «Ресторація Бачевських»
Other Titles: Galician cuisine in a restaurant establishment - "Bachevsky Restaurant"
Authors: Фик, Богдан
Паска, Марія
Fyk, Bohdan
Paska, Mariia
Keywords: концепція
ресторан
галицька кухня
технологія
спельтовий хліб
concept
Galician cuisine
restaurant
technology
spelled bread
Issue Date: 30-May-2024
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Фик Б. Галицька кухня у закладі ресторанного господарства - «Ресторація Бачевських» / Богдан Фик, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 237–238.
Abstract: Мета роботи: проаналізувати концепцію галицької кухні на прикладі ресторану Бачевських. The purpose of the work: to analyze the concept of Galician cuisine using the example of the Bachevskyi restaurant.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36198
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bohdan Fyk.pdf1.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.