Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36200
Title: Рижієве борошно як структурний інгредієнт рецептури крафтових м‘ясопродуктів
Other Titles: Rye flour as a structural ingredient in the recipe of craft meat products
Authors: Тищенко, Василь
Божко, Наталія
Tyshchenko, Vasyl
Bozhko, Nataliia
Keywords: крафтові ковбаси
технологія
рижієве борошно
craft sausages
technology
rye flour
Issue Date: 30-May-2024
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Тищенко Р. Рижієве борошно як структурний інгредієнт рецептури крафтових м‘ясопродуктів / Василь Тищенко, Наталія Божко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 231–233.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36200
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vasyl Tyshchenko.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.