Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36197
Title: Розширення асортименту м’ясних продуктів з використанням рослинних композицій
Other Titles: Expansion of the range of meat products using plant compositions
Authors: Холод, Артем
Пасічний, Василь
Kholod, Artem
Pasichnyi, Vasyl
Keywords: гірчиця
журавлина
окислення
антиоксиданти
mustard
cranberry
oxidation
antioxidants
Issue Date: 2024
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Холод А. Розширення асортименту м’ясних продуктів з використанням рослинних композицій / Артем Холод, Василь Пасічний // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 239–241.
Abstract: Мета. Покращити якісні показники і розширення асортименту м’ясних продуктів з використанням в якості антиоксиданта зневодненої композиції гірчиці та журавлини. Goal. Improve the quality indicators and expand the range of meat products using the dehydrated composition of mustard and cranberry as an antioxidant.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36197
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Artem Kholod.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.