Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36214
Title: Особливості НАССР у виробництві крафтової кондитерської продукції
Other Titles: Features of HACCP in the production of craft confectionery products
Authors: Пересада, Катерина
Люлька, Олександр
Губеня, В’ячеслав
Peresada, Kateryna
Liulka, Oleksandr
Hubenia, Viacheslav
Keywords: НАССР
кондитерські вироби
готельні підприємства
крафтове виробництво
заклади ресторанного господарства
HACCP
restaurants
hotel enterprises
confectionery
craft production
Issue Date: 30-May-2024
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Пересада К. Особливості НАССР у виробництві крафтової кондитерської продукції / Катерина Пересада, Олександр Люлька, В’ячеслав Губеня // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 205–208.
Abstract: Метою роботи є формулювання основних рекомендацій щодо застосування принципів НАССР у крафтовому кондитерському виробництві. The purpose of the work is to formulate the main recommendations regarding the application of HACCP principles in craft confectionery production.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36214
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kateryna Peresada.pdf1.09 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.