Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36214
Title: | Особливості НАССР у виробництві крафтової кондитерської продукції |
Other Titles: | Features of HACCP in the production of craft confectionery products |
Authors: | Пересада, Катерина Люлька, Олександр Губеня, В’ячеслав Peresada, Kateryna Liulka, Oleksandr Hubenia, Viacheslav |
Keywords: | НАССР кондитерські вироби готельні підприємства крафтове виробництво заклади ресторанного господарства HACCP restaurants hotel enterprises confectionery craft production |
Issue Date: | 30-May-2024 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Пересада К. Особливості НАССР у виробництві крафтової кондитерської продукції / Катерина Пересада, Олександр Люлька, В’ячеслав Губеня // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 205–208. |
Abstract: | Метою роботи є формулювання основних рекомендацій щодо застосування принципів НАССР у крафтовому кондитерському виробництві. The purpose of the work is to formulate the main recommendations regarding the application of HACCP principles in craft confectionery production. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36214 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kateryna Peresada.pdf | 1.09 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.