Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36215
Title: Новий спосіб переробки плодів шовковиці у технології вина
Other Titles: A new way of processing mulberry fruits in wine technology
Authors: Носик, Микола
Самілик, Марина
Nosyk, Mykola
Samilyk, Maryna
Keywords: вино
антоціни
шовковиця чорна
флаваноїди
осмотичний розчин
wine
osmotic solution
black mulberry
anthocins
flavonoids
Issue Date: 30-May-2024
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Носик М. Новий спосіб переробки плодів шовковиці у технології вина / Микола Носик, Марина Самілик // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 202–204.
Abstract: Метою дослідження є розробка технології вина на основі похідних переробки шовковиці, отриманих при осмотичному зневодненні плодів. The purpose of the research is to develop wine technology based on derivatives of mulberry processing, obtained during osmotic dehydration of fruits.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36215
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mykola Nosyk.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.