Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36194
Title: Удосконалення рецептури сухпайків для харчування військовослужбовців
Other Titles: Improving the formulation of dry rations for military personnel
Authors: Швець, Роксоляна
Шоп’як, Олег
Маслійчук, Ольга
Shvets, Roksoliana
Shopiak, Oleh
Masliichuk, Olha
Keywords: сухпай
удосконалення рецептури
харчування військовослужбовців
будз
українська бринза
sukhpai
food for military personnel
recipe improvement
Ukrainian cheese
budz
Issue Date: 2024
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Швець Р. Удосконалення рецептури сухпайків для харчування військовослужбовців / Роксоляна Швець, Олег Шоп’як, Ольга Маслійчук // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 247–249.
Abstract: Мета роботи полягає в удосконаленні рецептури сухпайків для харчування військовослужбовців в умовах війни. The purpose of the work is to improve the formulation of dry rations for the nutrition of military personnel in wartime conditions.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36194
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Roksoliana Shvets.pdf1.1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.