Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36204
Title: | Розширення асортименту страв з посіченого м’яса за рахунок зміни їх рецептурного складу |
Other Titles: | Expanding the assortment of minced meat dishes due to changes in their recipe composition |
Authors: | Сидорко, Дмитро Паска, Марія Sydorko, Dmytro Paska, Mariia |
Keywords: | м’ясні напівфабрикати рецептурні компоненти якість meat semi-finished products recipe components quality of life |
Issue Date: | 30-May-2024 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Сидорко Д. Розширення асортименту страв з посіченого м’яса за рахунок зміни їх рецептурного складу / Дмитро Сидорко, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 225–226. |
Abstract: | Основним критерієм вибору закладу споживачами все частіше стає якість кухні, а тенденція «демократизації» призвела до появи ресторанів із красивим інтер'єром, меблями та посудом, але з досить доступними цінами. The quality of the cuisine is increasingly becoming the main criterion for choosing a restaurant by consumers, and the trend of "democratization" has led to the appearance of restaurants with beautiful interiors, furniture and tableware, but with fairly affordable prices. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36204 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Dmytro Sydorko.pdf | 1.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.