Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36195
Title: Топінамбур – використання у меню закладів ресторанного господарства при створенні функціональної кулінарної продукції
Other Titles: Jerusalem artichoke - use in the menu of restaurants in the creation of functional culinary products
Authors: Чирка, Вячеслав
Паска, Марія
Тесля, Ольга
Chyrka, Viacheslav
Paska, Mariia
Teslia, Olha
Keywords: напівфабрикати
ресторан
котлети
технологія
мітболи
топіамбур
semi-finished products
cutlets
restaurant
technology
meatballs
topiambur
Issue Date: 2024
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Чирка В. Топінамбур – використання у меню закладів ресторанного господарства при створенні функціональної кулінарної продукції / Вячеслав Чирка, Марія Паска, Ольга Тесля // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 245–246.
Abstract: Актуальність даної наукової роботи визначається необхідністю розробки технології м’ясних страв – напівфабрикатів котлет та мітболів, шляхом введення до рецептурного складу нової рослинної сировини – топінамбура, що змінить харчову цінність десертів та задовольнить потреби споживача в якісному та здоровому харчуванні. The relevance of this scientific work is determined by the need to develop the technology of meat dishes - semi-finished cutlets and meatballs, by introducing a new vegetable raw material into the recipe - Jerusalem artichoke, which will change the nutritional value of desserts and satisfy the consumer's needs for high-quality and healthy nutrition.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36195
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Viacheslav Chyrka.pdf1.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.