Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36195
Title: | Топінамбур – використання у меню закладів ресторанного господарства при створенні функціональної кулінарної продукції |
Other Titles: | Jerusalem artichoke - use in the menu of restaurants in the creation of functional culinary products |
Authors: | Чирка, Вячеслав Паска, Марія Тесля, Ольга Chyrka, Viacheslav Paska, Mariia Teslia, Olha |
Keywords: | напівфабрикати ресторан котлети технологія мітболи топіамбур semi-finished products cutlets restaurant technology meatballs topiambur |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Чирка В. Топінамбур – використання у меню закладів ресторанного господарства при створенні функціональної кулінарної продукції / Вячеслав Чирка, Марія Паска, Ольга Тесля // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 245–246. |
Abstract: | Актуальність даної наукової роботи визначається необхідністю розробки технології м’ясних страв – напівфабрикатів котлет та мітболів, шляхом введення до рецептурного складу нової рослинної сировини – топінамбура, що змінить харчову цінність десертів та задовольнить потреби споживача в якісному та здоровому харчуванні. The relevance of this scientific work is determined by the need to develop the technology of meat dishes - semi-finished cutlets and meatballs, by introducing a new vegetable raw material into the recipe - Jerusalem artichoke, which will change the nutritional value of desserts and satisfy the consumer's needs for high-quality and healthy nutrition. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36195 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Viacheslav Chyrka.pdf | 1.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.