Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36209
Title: Колесо смаків – інструмент для оцінки кави
Other Titles: The wheel of flavors is a tool for evaluating coffee
Authors: Пясецька, Єлизавета
Паска, Марія
Piasetska, Yelyzaveta
Paska, Mariia
Keywords: кава
сенсорна оцінка
показники якості
coffee
sensory assessment
quality indicators
Issue Date: 30-May-2024
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Пясецька Є. Колесо смаків – інструмент для оцінки кави / Єлизавета Пясецька, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 220–221.
Abstract: Колесо смаків – інструмент для оцінки кави, найчастіше застосовується до напоїв, приготованих методом еспресо або бразильського капінгу. The flavor wheel is a tool for evaluating coffee, most often used for drinks prepared by the espresso or Brazilian cupping method.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36209
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yelyzaveta Piasetska.pdf1.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.