Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36209
Title: | Колесо смаків – інструмент для оцінки кави |
Other Titles: | The wheel of flavors is a tool for evaluating coffee |
Authors: | Пясецька, Єлизавета Паска, Марія Piasetska, Yelyzaveta Paska, Mariia |
Keywords: | кава сенсорна оцінка показники якості coffee sensory assessment quality indicators |
Issue Date: | 30-May-2024 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Пясецька Є. Колесо смаків – інструмент для оцінки кави / Єлизавета Пясецька, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 220–221. |
Abstract: | Колесо смаків – інструмент для оцінки кави, найчастіше застосовується до напоїв, приготованих методом еспресо або бразильського капінгу. The flavor wheel is a tool for evaluating coffee, most often used for drinks prepared by the espresso or Brazilian cupping method. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36209 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Yelyzaveta Piasetska.pdf | 1.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.