Колесо смаків – інструмент для оцінки кави

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2024-05-30

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ЛДУФК імені Івана Боберського

Анотація

Колесо смаків – інструмент для оцінки кави, найчастіше застосовується до напоїв, приготованих методом еспресо або бразильського капінгу. The flavor wheel is a tool for evaluating coffee, most often used for drinks prepared by the espresso or Brazilian cupping method.

Опис

Ключові слова

кава, сенсорна оцінка, показники якості, coffee, sensory assessment, quality indicators

Бібліографічний опис

Пясецька Є. Колесо смаків – інструмент для оцінки кави / Єлизавета Пясецька, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 220–221.