Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36216
Title: | Технологічні аспекти виробництва авторських страв |
Other Titles: | Technological aspects of production of author's dishes |
Authors: | Німець, Андрій Петришин, Наталія Nimets, Andrii Petryshyn, Nataliia |
Keywords: | бойківський хліб паленя ощипок «Вуглянча» Boykiv bread roasting ochpyok "Uglyancha" |
Issue Date: | 30-May-2024 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Німець А. Технологічні аспекти виробництва авторських страв / Андрій Німець, Наталія Петришин // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 209–211. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36216 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Andrii Nimets.pdf | 1.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.