Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36216
Title: Технологічні аспекти виробництва авторських страв
Other Titles: Technological aspects of production of author's dishes
Authors: Німець, Андрій
Петришин, Наталія
Nimets, Andrii
Petryshyn, Nataliia
Keywords: бойківський хліб
паленя
ощипок
«Вуглянча»
Boykiv bread
roasting
ochpyok
"Uglyancha"
Issue Date: 30-May-2024
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Німець А. Технологічні аспекти виробництва авторських страв / Андрій Німець, Наталія Петришин // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 209–211.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36216
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Andrii Nimets.pdf1.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.