Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36199
Title: Технологія цукру збагаченого продуктом переробки абрикосу
Other Titles: Technology of sugar enriched with the product of apricot processing
Authors: Ткачук, Михайло
Самілик, Марина
Tkachuk, Mykhailo
Samilyk, Maryna
Keywords: збагачений цукор
осмотичний розчин
абрикосові цукати
каротиноїди
enriched sugar
candied apricots
osmotic solution
carotenoids
Issue Date: 30-May-2024
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Ткачук М. Технологія цукру збагаченого продуктом переробки абрикосу / Михайло Ткачук, Марина Самілик // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 234–236.
Abstract: Метою дослідження є аналіз показників якості осмотичних розчинів, отриманих в результаті осмотичного зневоднення плодів абрикоса і розробка раціонального напрямку їх подальшого застосування. The purpose of the study is to analyze the quality indicators of osmotic solutions obtained as a result of osmotic dehydration of apricot fruits and to develop a rational direction for their further use.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36199
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mykhailo Tkachuk.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.