Технологія цукру збагаченого продуктом переробки абрикосу
Вантажиться...
Дата
2024-05-30
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ЛДУФК імені Івана Боберського
Анотація
Метою дослідження є аналіз показників якості осмотичних розчинів, отриманих в результаті осмотичного зневоднення плодів абрикоса і розробка раціонального напрямку їх подальшого застосування. The purpose of the study is to analyze the quality indicators of osmotic solutions obtained as a result of osmotic dehydration of apricot fruits and to develop a rational direction for their further use.
Опис
Ключові слова
збагачений цукор, осмотичний розчин, абрикосові цукати, каротиноїди, enriched sugar, candied apricots, osmotic solution, carotenoids
Бібліографічний опис
Ткачук М. Технологія цукру збагаченого продуктом переробки абрикосу / Михайло Ткачук, Марина Самілик // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 234–236.