Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36210
Title: Аспекти сучасних технологій страв з м'яса в закладах ресторанного господарства
Other Titles: Aspects of modern technologies of meat dishes in restaurants
Authors: Процайло, Назар
Тесля, Ольга
Protsailo, Nazar
Teslia, Olha
Keywords: сучасні технології
страви з м’яса
якість
ресторан
modern technologies
meat dishes
quality
restaurant
Issue Date: 30-May-2024
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Процайло Н. Аспекти сучасних технологій страв з м'яса в закладах ресторанного господарства / Назар Процайло, Ольга Тесля // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 217–219.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36210
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nazar Protsailo.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.