"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 378
Issue DateTitleAuthor(s)
2023-10-12Перспективи впровадження послуг medical industry в готельно-ресторанному бізнесіСтрутинська, Любов; Мурга, Євген; Strutynska, Liubov; Murha, Yevhen
2023-10-12Роль архітектурних рішень в будівництві готельних комплексів УкраїниТруш, Ольга; Графська, Орислава; Trush, Olha; Hrafska, Oryslava
2023-10-12Еволюція етапів розвитку готельних підприємств в УкраїніЦільник, Олег; Tsilnyk, Oleh
2023-10-12Впровадження соціальних інновацій у вітчизняний готельний бізнесЧеревична, Наталія; Хомутовська, Жанна; Cherevychna, Nataliia; Khomutovska, Zhanna
2023-10-12Переваги екологічних практик в індустрії гостинностіЯкименко-Терещенко, Наталія; Стальмаков, Микита; Булгаков, Станіслав; Yakymenko-Tereshchenko, Nataliia; Stalmakov, Mykyta; Bulhakov, Stanislav
2023-10-12Лікарсько-технічна сировина, як можливість збалансування раціону харчування у закладах охорони здоров’яМлинко, Остап; Паска, Марія; Mlynko, Ostap; Paska, Mariia
2023-10-12Теоретико-практичні засади організації безпечності та якості харчової продукції у закладах ресторанного господарстваКалник, Олег; Паска, Марія; Kalnyk, Oleh; Paska, Mariia
2023-10-12Meat products made from poultry meat for special nutrition at HoReCaGalenko, Oleg; Belinskiy, Oleksandr; Галенко, Олег; Белінський, Олександр
2023-10-12Use of pumpkin seed protein in the technology of craft cooked sausagesMaksymenko, Anatoliy; Tischenko, Vasyl; Bozhko, Nataliia; Максименко, Анатолій; Тищенко, Василь; Божко, Наталія
2023-10-12Study of the degree of collagen solubility in pork at «Ternopil meat processing plant» LTDStrashynsky, Igor; Hrytsai, Maksym; Kosiuk, Olha; Страшінський, Ігор; Грицай, Максим; Косюк, Ольга
2023-10-12Про важливість впровадження інноваційних технологій у вітчизняних закладах ресторанного господарстваБрикова, Тетяна; Brykova, Tetiana
2023-10-12Крафтові м’ясні продукти збагачені мікронутрієнтами спеціального призначенняГаленко, Олег; Кушнір, Тарас; Halenko, Oleh; Kushnir, Taras
2023-10-12Сурімі-подібний матеріал для структурованих м’ясопродуктів в технологіях ресторанного господарстваГаленко, Олег; Федченко, Ольга; Halenko, Oleh; Fedchenko, Olha
2023-10-12Теоретичні та практичні аспекти використання пряно-ароматичної сировини підвищеної біологічної та харчової цінності для сфери гостинностіГілецький, Іван; Паска, Марія; Hiletskyi, Ivan; Paska, Mariia
2023-10-12Актуальні інноваційні технології для сфери HoReCaДавидова, Оксана; Зінченко, Катерина; Davydova, Oksana; Zinchenko, Kateryna
2023-10-12Покращення поживної цінності сухих сніданків для туристівДуліба-Андрусишин, Олена; Петришин, Наталія; Duliba-Andrusyshyn, Olena; Petryshyn, Nataliia
2023-10-12Крафтове виноробство в УкраїніЗагоруй, Оксана; Пушка, Ольга; Zahorui, Oksana; Pushka, Olha
2023-10-12Використання локальних інградієнтів у технології низькокалорійних соусівНайда, Остап; Тесля, Ольга; Паска, Марія; Naida, Ostap; Teslia, Olha; Paska, Mariia
2023-10-12Впровадження органічної продукції в умовах закладів ресторанного господарстваКовтун, Аліна; Бортнічук, Олег; Шаран, Лариса; Kovtun, Alina; Bortnichuk, Oleh; Sharan, Larysa
2023-10-12Використання шротів волоського горіха і кунжуту у борошняних кондитерських виробахКравченко, Михайло; Михайлик, Віталій; Kravchenko, Mykhailo; Mykhailyk, Vitalii
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 378