Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 378
Issue Date | Title | Author(s) |
2023-10-12 | Перспективи впровадження послуг medical industry в готельно-ресторанному бізнесі | Струтинська, Любов; Мурга, Євген; Strutynska, Liubov; Murha, Yevhen |
2023-10-12 | Роль архітектурних рішень в будівництві готельних комплексів України | Труш, Ольга; Графська, Орислава; Trush, Olha; Hrafska, Oryslava |
2023-10-12 | Еволюція етапів розвитку готельних підприємств в Україні | Цільник, Олег; Tsilnyk, Oleh |
2023-10-12 | Впровадження соціальних інновацій у вітчизняний готельний бізнес | Черевична, Наталія; Хомутовська, Жанна; Cherevychna, Nataliia; Khomutovska, Zhanna |
2023-10-12 | Переваги екологічних практик в індустрії гостинності | Якименко-Терещенко, Наталія; Стальмаков, Микита; Булгаков, Станіслав; Yakymenko-Tereshchenko, Nataliia; Stalmakov, Mykyta; Bulhakov, Stanislav |
2023-10-12 | Лікарсько-технічна сировина, як можливість збалансування раціону харчування у закладах охорони здоров’я | Млинко, Остап; Паска, Марія; Mlynko, Ostap; Paska, Mariia |
2023-10-12 | Теоретико-практичні засади організації безпечності та якості харчової продукції у закладах ресторанного господарства | Калник, Олег; Паска, Марія; Kalnyk, Oleh; Paska, Mariia |
2023-10-12 | Meat products made from poultry meat for special nutrition at HoReCa | Galenko, Oleg; Belinskiy, Oleksandr; Галенко, Олег; Белінський, Олександр |
2023-10-12 | Use of pumpkin seed protein in the technology of craft cooked sausages | Maksymenko, Anatoliy; Tischenko, Vasyl; Bozhko, Nataliia; Максименко, Анатолій; Тищенко, Василь; Божко, Наталія |
2023-10-12 | Study of the degree of collagen solubility in pork at «Ternopil meat processing plant» LTD | Strashynsky, Igor; Hrytsai, Maksym; Kosiuk, Olha; Страшінський, Ігор; Грицай, Максим; Косюк, Ольга |
2023-10-12 | Про важливість впровадження інноваційних технологій у вітчизняних закладах ресторанного господарства | Брикова, Тетяна; Brykova, Tetiana |
2023-10-12 | Крафтові м’ясні продукти збагачені мікронутрієнтами спеціального призначення | Галенко, Олег; Кушнір, Тарас; Halenko, Oleh; Kushnir, Taras |
2023-10-12 | Сурімі-подібний матеріал для структурованих м’ясопродуктів в технологіях ресторанного господарства | Галенко, Олег; Федченко, Ольга; Halenko, Oleh; Fedchenko, Olha |
2023-10-12 | Теоретичні та практичні аспекти використання пряно-ароматичної сировини підвищеної біологічної та харчової цінності для сфери гостинності | Гілецький, Іван; Паска, Марія; Hiletskyi, Ivan; Paska, Mariia |
2023-10-12 | Актуальні інноваційні технології для сфери HoReCa | Давидова, Оксана; Зінченко, Катерина; Davydova, Oksana; Zinchenko, Kateryna |
2023-10-12 | Покращення поживної цінності сухих сніданків для туристів | Дуліба-Андрусишин, Олена; Петришин, Наталія; Duliba-Andrusyshyn, Olena; Petryshyn, Nataliia |
2023-10-12 | Крафтове виноробство в Україні | Загоруй, Оксана; Пушка, Ольга; Zahorui, Oksana; Pushka, Olha |
2023-10-12 | Використання локальних інградієнтів у технології низькокалорійних соусів | Найда, Остап; Тесля, Ольга; Паска, Марія; Naida, Ostap; Teslia, Olha; Paska, Mariia |
2023-10-12 | Впровадження органічної продукції в умовах закладів ресторанного господарства | Ковтун, Аліна; Бортнічук, Олег; Шаран, Лариса; Kovtun, Alina; Bortnichuk, Oleh; Sharan, Larysa |
2023-10-12 | Використання шротів волоського горіха і кунжуту у борошняних кондитерських виробах | Кравченко, Михайло; Михайлик, Віталій; Kravchenko, Mykhailo; Mykhailyk, Vitalii |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 378