Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34887
Title: Лікарсько-технічна сировина, як можливість збалансування раціону харчування у закладах охорони здоров’я
Other Titles: Medicinal and technical raw materials as an opportunity to balance the diet in healthcare institutions
Authors: Млинко, Остап
Паска, Марія
Mlynko, Ostap
Paska, Mariia
Keywords: лікарсько-технічна сировина
охорона здоров’я
дієти
medicinal and technical raw materials
health care
diets
Issue Date: 12-Oct-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Млинко О. Лікарсько-технічна сировина, як можливість збалансування раціону харчування у закладах охорони здоров’я / Остап Млинко, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 161–162.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34887
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ostap Mlynko, Mariia Paska.pdf597.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.