"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"
Permanent URI for this collectionhttp://localhost:4000/handle/34606048/28404
Browse
Recent Submissions
Item Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф.(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12)Збірник містить матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності», яка відбулася 12 жовтня 2023 року. У тезах доповідей висвітлено результати досліджень пріоритетів і перспектив розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу; інновації харчових технологій та продукції ресторанного господарства; сучасні тенденції та регіональні пріоритети розвитку туризму в умовах глобалізації; соціально-економічні засади менеджменту та маркетингу індустрії гостинності; актуальні проблеми модернізації готельно-ресторанного господарства; визначення шляхів розширення зв’язків між вищою освітою та бізнес-середовищем; удосконалення підходів до професійної підготовки висококваліфікованих фахівців з управління та адміністрування і сфери обслуговування. Матеріали збірника будуть корисними для студентів, викладачів, науковців та працівників індустрії гостинності. The collection contains materials of the 4th International Scientific and Practical Conference conference "Modern trends in the development of the hospitality industry", which took place October 12, 2023. The abstracts of the reports highlight the results of research priorities and prospects for the development of hotel and restaurant enterprises business; innovations in food technologies and restaurant products economy; modern trends and regional priorities of tourism development in conditions of globalization; socio-economic principles of management and marketing hospitality industry; actual problems of hotel and restaurant modernization economy; determination of ways to expand ties between higher education and business environment; improvement of approaches to professional training highly qualified specialists in management and administration and the field service. The materials of the collection will be useful for students, teachers, scientists and hospitality industry workers.Item Green infrastructure as a component of hospitality industry development(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Protasenko, O.; Trubnikova, M.; Протасенко, О.; Трубнікова, М.Item Перспективи розвитку ринку HoReGa в українському бізнесі(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Балджи, Марина; Baldzhy, MarynaItem Роль стандартизації у підвищенні якості послуг гостинності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Безсонний, Віталій; Хозін, Олексій; Bezsonnyi, Vitalii; Khozin, OleksiiItem Чинники ризику у діяльності підприємства індустрії гостинності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Безсонний, Віталій; Хозін, Олексій; Bezsonnyi, Vitalii; Khozin, OleksiiItem Адаптація діяльності закладів ресторанного бізнесу в умовах війни(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Бондаревський, Аркадій; Маслійчук, Ольга; Bondarevskyi, Arkadii; Masliichuk, OlhaItem Актуальність впровадження систем автоматизації мінібарів у готелях(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Бортнічук, Владислав; Люлька, Олександр; Губеня, В’ячеслав; Bortnichuk, Vladyslav; Liulka, Oleksandr; Hubenia, ViacheslavItem Концептуальний підхід до розвитку готельного бізнесу та збереження історико-культурної спадщини України(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Бунтова, Наталія; Клименко, Аня; Buntova, Nataliia; Klymenko, AniaItem Перспективи коно-піци у ресторанному господарстві під час кризових ситуацій(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Гіренко, Наталія; Крамаренко, Дмитро; Hirenko, Nataliia; Kramarenko, DmytroItem Механізм формування корпоративної стратегії на підприємствах індустрії гостинності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Гузар, Уляна; Колобич, Ярина; Huzar, Uliana; Kolobych, YarynaItem Виклики і перспективи використання системи класифікації Hotel Stars Union в Україні(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Давидов, Євген; Davydov, YevhenItem Стратегічні напрями розвитку ресторанного бізнесу у сучасних умовах(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Давидова, Оксана; Калмиков, Дмитро; Davydova, Oksana; Kalmykov, DmytroItem Когнітивні процеси як тригери інноваційних перетворень в діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Давидова, Оксана; Davydova, OksanaItem Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Давидова, Оксана; Симоненко, Ярослав; Davydova, Oksana; Symonenko, YaroslavItem Роль готельних ланцюгів для туристичної галузі України(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Запісоцький, Андрій; Графська, Орислава; Zapisotskyi, Andrii; Hrafska, OryslavaItem Інтеграція штучного інтелекту в готельний бізнес для задоволення потреб гостей(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Іванова, Лілія; Вовчанська, Ольга; Шамов, Антон; Ivanova, Liliia; Vovchanska, Olha; Shamov, AntonItem Використання інформаційних технологій у готельно-ресторанному бізнесі: інноваційні підходи до взаємодії з клієнтами та управління(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Іщенко, Єлизавета; Чуніхіна, Олександра; Олійник, Валентина; Ishchenko, Yelyzaveta; Chunikhina, Oleksandra; Oliinyk, ValentynaItem Покращення ефективності діяльності закладів ресторанного господарства через логістику постачання продукції та мотивацію працівників(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Кашалупа, Юлія; Федина, Лариса; Kashalupa, Yuliia; Fedyna, LarysaItem Стратегічні напрями розвитку закладів індустрії гостинності у період невизначеності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Клос, Роман; Гузар, Уляна; Klos, Roman; Huzar, UlianaItem Фудпейринг – інноваційний напрямок в технології продукції ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Колісниченко, Тетяна; Кюрчева, Людмила; Kolisnychenko, Tetiana; Kiurcheva, Liudmyla