"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"
Постійне посилання зібранняhttp://localhost:4000/handle/34606048/28404
Переглянути
Нові надходження
Документ Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24)Збірник містить матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності», яка відбулася 24-25 жовтня 2024 року. У тезах доповідей висвітлено результати досліджень пріоритетів і перспектив розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу; інновації харчових технологій та продукції ресторанного господарства; сучасні тенденції та регіональні пріоритети розвитку туризму в умовах глобалізації; соціально-економічні засади менеджменту та маркетингу індустрії гостинності; актуальні проблеми модернізації готельно-ресторанного господарства; визначення шляхів розширення зв’язків між вищою освітою та бізнес-середовищем; удосконалення підходів до професійної підготовки висококваліфікованих фахівців з управління та адміністрування і сфери обслуговування. Матеріали збірника будуть корисними для студентів, викладачів, науковців та працівників індустрії гостинності. The collection contains the materials of the V International Scientific and Practical Conference "Modern Trends in the Development of the Hospitality Industry", which took place on October 24-25, 2024. The abstracts highlight the results of research on the priorities and prospects for the development of hotel and restaurant business enterprises; innovations in food technologies and restaurant products; current trends and regional priorities for tourism development in the context of globalization; socio-economic foundations of management and marketing of the hospitality industry; current problems of modernization of the hotel and restaurant industry; identifying ways to expand ties between higher education and the business environment; improving approaches to professional development. The materials of the collection will be useful for students, teachers, researchers and employees of the hospitality industry.Документ Psychologiczne cechy komunikacji pomiędzy personelem a gośćmi w branży hotelarsko-gastronomicznej(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Kwak Barbara; Browarczyk Beata; Квак Барбара; Броварчик БеатаДокумент Znaczenie optyki i percepcji wizualnej w kształtowaniu wizerunku hotelu(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Kwak Barbara; Huzar Uliana; Квак Барбара; Гузар УлянаДокумент Персоналізація сервісу як конкурентна перевага у готельно-ресторанному бізнесі(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Дишкантюк Оксана; Марковська Анастасія; Dyshkantiuk Oksana; Markovska AnastasiiaДокумент До питання про формування гастрономічного бренду Закарпаття(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Щука Галина; Shchuka HalynaДокумент Інновації в готельно-ресторанному бізнесі як інструмент адаптації до ринкових змін(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Давидова Оксана; Білобров Ігор; Davydova Oksana; Bilobrov IhorДокумент Напрямки розвитку готельно-ресторанного бізнесу Україні в контексті сучасних викликів(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Якименко-Терещенко Наталія; Лепетень Дар`я; Yakymenko-Tereshchenko Nataliia; Lepeten Dar`iaДокумент Готельно-ресторанний бізнес в сучасних умовах(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Живко Зінаїда; Стадник Мирослава; Zhyvko Zinaida; Stadnyk MyroslavaДокумент Аналіз заходів підтримки промислових об’єктів під час повномаштабної війни з метою збереження їх для розвитку промислового туризму(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Графська Орислава; Запісоцький Андрій; Hrafska Oryslava; Zapisotskyi AndriiДокумент Перспективні кулінарні інновації та харчові тренди в ресторанному бізнесі(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Колісниченко Тетяна; Кюрчева Людмила; Tetiana Kolisnychenko; Kiurcheva LiudmylaДокумент PR-діяльність у готельному бізнесі(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Голеніщева Єлізавета; Власенко Тетяна; Holenishcheva Yelizaveta; Vlasenko TetianaДокумент Теоретичні моделі та фактори підвищення якості обслуговування кліентів у сфері гостинності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Голеніщева Єлізавета; Holenishcheva YelizavetaДокумент Використання ІТ-технологій як інструмента підвищення комфорту гостей готельних підприємств(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Нікітіна Тетяна; Широбокова Анастасія; Nikitina Tetiana; Shyrobokova AnastasiiaДокумент Специфіка просування ресторанного бізнесу на локальних ринках(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Бериславський Роман; Буряк Валентина; Beryslavskyi Roman; Buriak ValentynaДокумент Сучасні тенденції розвитку кав’ярень в Україні(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Говда Галина; Паска Марія; Hovda Halyna; Paska MariiaДокумент Особливості впровадження новітніх еко-технологій у засобах розміщення(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Твердохліб Вероніка; Грицина Анна; Шаран Лариса; Tverdokhlib Veronika; Hrytsyna Anna; Sharan LarysaДокумент Вплив соціальних мереж на стратегії маркетингового менеджменту в ресторанному бізнесі(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Іванова Лілія; Вовчанська Ольга; Ivanova Liliia; Vovchanska OlhaДокумент Організація ефективного управління у сфері ресторанного бізнесу в сучасних умовах(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Буніч Анна; Буряк Валентина; Bunich Anna; Buriak ValentynaДокумент Сучасний розвиток готельно-ресторанних послуг в Україні(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Гузар Уляна; Демчук Анастасія; Huzar Uliana; Demchuk AnastasiiaДокумент Соціальне середовище сфери обслуговування: поточний стан та перспективи(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Долубовська Ольга; Dolubovska Olha