Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34884
Title: Use of pumpkin seed protein in the technology of craft cooked sausages
Other Titles: Використання білка гарбузового насіння в технології крафтових варених ковбас
Authors: Maksymenko, Anatoliy
Tischenko, Vasyl
Bozhko, Nataliia
Максименко, Анатолій
Тищенко, Василь
Божко, Наталія
Keywords: craft cooked sausage
pumpkin seed protein
крафтова варена ковбаса
протеїн гарбузового насіння
Issue Date: 12-Oct-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Maksymenko А. Use of pumpkin seed protein in the technology of craft cooked sausages / Anatoliy Maksymenko, Vasyl Tischenko, Nataliia Bozhko // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 169–171.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34884
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Anatoliy Maksymenko.pdf656.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.