Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34884
Title: | Use of pumpkin seed protein in the technology of craft cooked sausages |
Other Titles: | Використання білка гарбузового насіння в технології крафтових варених ковбас |
Authors: | Maksymenko, Anatoliy Tischenko, Vasyl Bozhko, Nataliia Максименко, Анатолій Тищенко, Василь Божко, Наталія |
Keywords: | craft cooked sausage pumpkin seed protein крафтова варена ковбаса протеїн гарбузового насіння |
Issue Date: | 12-Oct-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Maksymenko А. Use of pumpkin seed protein in the technology of craft cooked sausages / Anatoliy Maksymenko, Vasyl Tischenko, Nataliia Bozhko // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 169–171. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34884 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Anatoliy Maksymenko.pdf | 656.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.