Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34872
Title: | Використання шротів волоського горіха і кунжуту у борошняних кондитерських виробах |
Other Titles: | The use of walnut and sesame meal in flour confectionery products |
Authors: | Кравченко, Михайло Михайлик, Віталій Kravchenko, Mykhailo Mykhailyk, Vitalii |
Keywords: | шрот волоський горіх кунжут борошняні кондитерські вироби semolina walnut sesame flour confectionery |
Issue Date: | 12-Oct-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Кравченко М. Використання шротів волоського горіха і кунжуту у борошняних кондитерських виробах / Михайло Кравченко, Віталій Михайлик // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 203–205. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34872 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mykhailo Kravchenko, Vitalii Mykhailyk.pdf | 605.54 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.