Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34872
Title: Використання шротів волоського горіха і кунжуту у борошняних кондитерських виробах
Other Titles: The use of walnut and sesame meal in flour confectionery products
Authors: Кравченко, Михайло
Михайлик, Віталій
Kravchenko, Mykhailo
Mykhailyk, Vitalii
Keywords: шрот
волоський горіх
кунжут
борошняні кондитерські вироби
semolina
walnut
sesame
flour confectionery
Issue Date: 12-Oct-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Кравченко М. Використання шротів волоського горіха і кунжуту у борошняних кондитерських виробах / Михайло Кравченко, Віталій Михайлик // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 203–205.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34872
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mykhailo Kravchenko, Vitalii Mykhailyk.pdf605.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.