Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34873
Title: Впровадження органічної продукції в умовах закладів ресторанного господарства
Other Titles: Implementation of organic products in the conditions of restaurants
Authors: Ковтун, Аліна
Бортнічук, Олег
Шаран, Лариса
Kovtun, Alina
Bortnichuk, Oleh
Sharan, Larysa
Keywords: органічна продукція
ресторанне господарство
рентабельність
organic products
restaurant business
profitability
Issue Date: 12-Oct-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Ковтун А. Впровадження органічної продукції в умовах закладів ресторанного господарства / Аліна Ковтун, Олег Бортнічук, Лариса Шаран // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 200–202.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34873
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Alina Kovtun, Oleh Bortnichuk, Larysa Sharan.pdf606.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.