Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34873
Title: | Впровадження органічної продукції в умовах закладів ресторанного господарства |
Other Titles: | Implementation of organic products in the conditions of restaurants |
Authors: | Ковтун, Аліна Бортнічук, Олег Шаран, Лариса Kovtun, Alina Bortnichuk, Oleh Sharan, Larysa |
Keywords: | органічна продукція ресторанне господарство рентабельність organic products restaurant business profitability |
Issue Date: | 12-Oct-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Ковтун А. Впровадження органічної продукції в умовах закладів ресторанного господарства / Аліна Ковтун, Олег Бортнічук, Лариса Шаран // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 200–202. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34873 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Alina Kovtun, Oleh Bortnichuk, Larysa Sharan.pdf | 606.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.