Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34874
Title: Використання локальних інградієнтів у технології низькокалорійних соусів
Other Titles: The use of local ingredients in the technology of low-calorie sauces
Authors: Найда, Остап
Тесля, Ольга
Паска, Марія
Naida, Ostap
Teslia, Olha
Paska, Mariia
Keywords: низькокалорійні соуси
локальна сировина
low-calorie sauces
local raw materials
Issue Date: 12-Oct-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Найда О. Використання локальних інградієнтів у технології низькокалорійних соусів / Остап Найда, Ольга Тесля, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 198–199.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34874
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ostap Naida, Olha Teslia, Mariia Paska.pdf596.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.