Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34874
Title: | Використання локальних інградієнтів у технології низькокалорійних соусів |
Other Titles: | The use of local ingredients in the technology of low-calorie sauces |
Authors: | Найда, Остап Тесля, Ольга Паска, Марія Naida, Ostap Teslia, Olha Paska, Mariia |
Keywords: | низькокалорійні соуси локальна сировина low-calorie sauces local raw materials |
Issue Date: | 12-Oct-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Найда О. Використання локальних інградієнтів у технології низькокалорійних соусів / Остап Найда, Ольга Тесля, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 198–199. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34874 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ostap Naida, Olha Teslia, Mariia Paska.pdf | 596.92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.