Study of the degree of collagen solubility in pork at «Ternopil meat processing plant» LTD
Ескіз недоступний
Дата
2023-10-12
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ЛДУФК імені Івана Боберського
Анотація
The aim of the study is to determine the physicochemical parameters
and monitor the degree of collagen digestion of pork produced at Ternopil
Meat Processing Plant LLC. Метою дослідження є визначення фізико-хімічних показників
та контролювати ступінь засвоєння колагену свинини, виробленої на Тернопільщині
ТОВ «М'ясокомбінат».
Опис
Ключові слова
meat, autolysis, collagen, quality, м'ясо, автоліз, колаген, якість
Бібліографічний опис
Strashynsky І. Study of the degree of collagen solubility in pork at «Ternopil meat processing plant» LTD / Igor Strashynskyi, Maksym Hrytsai, Olha Kosiuk // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 172–174.