Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34883
Title: Study of the degree of collagen solubility in pork at «Ternopil meat processing plant» LTD
Other Titles: Дослідження ступеня розчинності колагену у свинині на ТОВ «Тернопільський м'ясокомбінат»
Authors: Strashynsky, Igor
Hrytsai, Maksym
Kosiuk, Olha
Страшінський, Ігор
Грицай, Максим
Косюк, Ольга
Keywords: meat
autolysis
collagen
quality
м'ясо
автоліз
колаген
якість
Issue Date: 12-Oct-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Strashynsky І. Study of the degree of collagen solubility in pork at «Ternopil meat processing plant» LTD / Igor Strashynskyi, Maksym Hrytsai, Olha Kosiuk // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 172–174.
Abstract: The aim of the study is to determine the physicochemical parameters and monitor the degree of collagen digestion of pork produced at Ternopil Meat Processing Plant LLC. Метою дослідження є визначення фізико-хімічних показників та контролювати ступінь засвоєння колагену свинини, виробленої на Тернопільщині ТОВ «М'ясокомбінат».
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34883
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Igor Strashynsky.pdf601.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.