Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34883
Title: | Study of the degree of collagen solubility in pork at «Ternopil meat processing plant» LTD |
Other Titles: | Дослідження ступеня розчинності колагену у свинині на ТОВ «Тернопільський м'ясокомбінат» |
Authors: | Strashynsky, Igor Hrytsai, Maksym Kosiuk, Olha Страшінський, Ігор Грицай, Максим Косюк, Ольга |
Keywords: | meat autolysis collagen quality м'ясо автоліз колаген якість |
Issue Date: | 12-Oct-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Strashynsky І. Study of the degree of collagen solubility in pork at «Ternopil meat processing plant» LTD / Igor Strashynskyi, Maksym Hrytsai, Olha Kosiuk // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 172–174. |
Abstract: | The aim of the study is to determine the physicochemical parameters and monitor the degree of collagen digestion of pork produced at Ternopil Meat Processing Plant LLC. Метою дослідження є визначення фізико-хімічних показників та контролювати ступінь засвоєння колагену свинини, виробленої на Тернопільщині ТОВ «М'ясокомбінат». |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34883 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Igor Strashynsky.pdf | 601.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.