Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34880
Title: Сурімі-подібний матеріал для структурованих м’ясопродуктів в технологіях ресторанного господарства
Other Titles: Surimi-like material for structured meat products in restaurant technology
Authors: Галенко, Олег
Федченко, Ольга
Halenko, Oleh
Fedchenko, Olha
Keywords: сурімі-подібний матеріал
структуровані м’ясопродукти
ресторанне господарство
surimi-like material
structured meat products
restaurant business
Issue Date: 12-Oct-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Галенко О. Сурімі-подібний матеріал для структурованих м’ясопродуктів в технологіях ресторанного господарства / Олег Галенко, Ольга Федченко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 180–182.
Abstract: Мета досліджень: розроблення м’ясного продукту, що буде мати підвищену біологічну цінність, за допомогою додавання до рецептури рослинної сировини – ріпака. The purpose of research: development of a meat product that will have increased biological value, with the help of addition to the formulation. vegetable raw material - rapeseed.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34880
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Oleh Halenko, Olha Fedchenko.pdf603.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.