Сурімі-подібний матеріал для структурованих м’ясопродуктів в технологіях ресторанного господарства
Вантажиться...
Дата
2023-10-12
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ЛДУФК імені Івана Боберського
Анотація
Мета досліджень: розроблення м’ясного продукту, що буде мати
підвищену біологічну цінність, за допомогою додавання до рецептури
рослинної сировини – ріпака. The purpose of research: development of a meat product that will have
increased biological value, with the help of addition to the formulation.
vegetable raw material - rapeseed.
Опис
Ключові слова
сурімі-подібний матеріал, структуровані м’ясопродукти, ресторанне господарство, surimi-like material, structured meat products, restaurant business
Бібліографічний опис
Галенко О. Сурімі-подібний матеріал для структурованих м’ясопродуктів в технологіях ресторанного господарства / Олег Галенко, Ольга Федченко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 180–182.