Meat products made from poultry meat for special nutrition at HoReCa
Ескіз недоступний
Дата
2023-10-12
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ЛДУФК імені Івана Боберського
Анотація
The purpose of research: creation of technology of meat products
which are enriched with micronutrients with use of products of processing
of poultry. Мета дослідження: створення технології м'ясних продуктів
які збагачуються мікроелементами з використанням продуктів переробки
домашньої птиці.
Опис
Ключові слова
meat products, micronutrients, HoReCa, м'ясна продукція, мікроелементи, HoReCa
Бібліографічний опис
Galenko О. Meat products made from poultry meat for special nutrition at HoReCa / Oleg Galenko, Oleksandr Belinskiy // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 166–168.