Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34878
Title: | Теоретичні та практичні аспекти використання пряно-ароматичної сировини підвищеної біологічної та харчової цінності для сфери гостинності |
Other Titles: | Theoretical and practical aspects of the use of spicy and aromatic raw materials of increased biological and nutritional value for the field of hospitality |
Authors: | Гілецький, Іван Паска, Марія Hiletskyi, Ivan Paska, Mariia |
Keywords: | пряно-ароматична сировина біологічна цінність харчова цінність сфера гостинності spicy and aromatic raw materials biological value nutritional value the field of hospitality |
Issue Date: | 12-Oct-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Гілецький І. Теоретичні та практичні аспекти використання пряно-ароматичної сировини підвищеної біологічної та харчової цінності для сфери гостинності / Іван Гілецький, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 183–188. |
Abstract: | Мета. Дослідження особливостей і властивостей використання пряно-ароматичних добавок на основі Armoracia rusticana в кулінарії. Goal. Study of features and properties of use of spicy and aromatic additives based on Armoracia rusticana in cooking. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34878 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ivan Hiletskyi, Mariia Paska.pdf | 617.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.