Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34876
Title: Покращення поживної цінності сухих сніданків для туристів
Other Titles: Improving the nutritional value of breakfast cereals for tourists
Authors: Дуліба-Андрусишин, Олена
Петришин, Наталія
Duliba-Andrusyshyn, Olena
Petryshyn, Nataliia
Keywords: поживна цінність
сухі сніданки
туристи
nutritional value
breakfast cereals
tourists
Issue Date: 12-Oct-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Дуліба-Андрусишин О. Покращення поживної цінності сухих сніданків для туристів / Олена Дуліба-Андрусишин, Наталія Петришин // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 192–193.
Abstract: Мета дослідження – проаналізувати літературні джерела щодо ефективних способів оптимізації структури та індивідуалізації харчування всіх верств населення і надання продуктам функціональне призначення. The purpose of the research is to analyze literary sources regarding effective methods of structure optimization and individualization nutrition of all segments of the population and provision of functional products appointment.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34876
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Olena Duliba-Andrusyshyn, Nataliia Petryshyn.pdf599.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.