Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34876
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДуліба-Андрусишин, Олена-
dc.contributor.authorПетришин, Наталія-
dc.contributor.authorDuliba-Andrusyshyn, Olena-
dc.contributor.authorPetryshyn, Nataliia-
dc.date.accessioned2023-11-15T09:07:46Z-
dc.date.available2023-11-15T09:07:46Z-
dc.date.issued2023-10-12-
dc.identifier.citationДуліба-Андрусишин О. Покращення поживної цінності сухих сніданків для туристів / Олена Дуліба-Андрусишин, Наталія Петришин // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 192–193.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34876-
dc.description.abstractМета дослідження – проаналізувати літературні джерела щодо ефективних способів оптимізації структури та індивідуалізації харчування всіх верств населення і надання продуктам функціональне призначення. The purpose of the research is to analyze literary sources regarding effective methods of structure optimization and individualization nutrition of all segments of the population and provision of functional products appointment.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectпоживна цінністьuk_UA
dc.subjectсухі сніданкиuk_UA
dc.subjectтуристиuk_UA
dc.subjectnutritional valueuk_UA
dc.subjectbreakfast cerealsuk_UA
dc.subjecttouristsuk_UA
dc.titleПокращення поживної цінності сухих сніданків для туристівuk_UA
dc.title.alternativeImproving the nutritional value of breakfast cereals for touristsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Olena Duliba-Andrusyshyn, Nataliia Petryshyn.pdf599.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.