Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 361 to 380 of 487
Issue Date | Title | Author(s) |
2022-05-19 | Особливості розвитку сфери гольфу в індустрії гостинності | Кіндрат, Ігор; Паска, Марія; Kindrat, Igor; Paska, Mariya |
2022-05-19 | Практичні аспекти організації обслуговування у ресторані-крамниці «Вино і м’ясо» | Калитин, Роксолана; Паска, Марія; Kalytyn, Roksolana; Paska, Mariya |
2022-05-19 | Дослідження перспектив розвитку галузі туризму України та Республіки Болгарія | Парамонова, Тетяна; Брусільцева, Ганна; Paramonova, Tetiana; Brusiltseva, Hanna |
2022-05-19 | Формування системи мотивації працівників готельного підприємства | Островська, Галина; Гуменний, Андрій; Ostrovska, Halyna; Humennyi, Andrii |
2022-05-19 | Розвиток готельно-ресторанного бізнесу під час воєнного стану | Нечепуренко, Кристина; Nechepurenko, Krystyna |
2022-05-19 | Організація роботи закладів харчування під час війни в Україні | Назарова, Ксенія; Прусс, Вікторія; Nazarova, Kseniia; Pruss, Viktoriia |
2022-05-19 | Аналіз якості обслуговування кейтерингової компанії «Chef» | Мосійчук, Мар’яна; Паска, Марія; Радзімовська, Ольга; Mosiychuk, Maryana; Paska, Mariya; Radzimovska, Olga |
2022-05-19 | Функціонально-технологічні характеристики шротів волоського горіха і кунжуту | Михайлик, Віталій; Кравченко, Михайло; Mykhailyk, Vitalii; Kravchenko, Mykhailo |
2022-05-19 | Перспективи використання в м'ясних продуктах екстрактів рослин як потенційних джерел забарвлюючих та антиоксидантних речовин | Михавко, Тамара; Пасічний, Василь; Mykhavko, Tamara; Pasichnyi, Vasyl |
2022-05-19 | Застосування сторітеллінгу для розвитку об'єктів індустрії гостинності | Мешкова, Владислава; Балджи, Марина; Meshkova, Vladyslava; Baldzhy, Maryna |
2022-05-19 | Інноваційні підходи до формування «Soft skills» у професійній діяльності фахівців сфери послуг | Мендела, Євгенія; Mendela, Yevheniia |
2022-05-19 | Культура поведінки працівників готелю | Макогон, Ірина; Кукліна, Тетяна; Makohon, Iryna; Kuklina, Tetiana |
2022-05-19 | Адаптація підприємств ресторанного господарства в період карантинних обмежень | Ляшовський, Михайло; Маслійчук, Ольга; Liashovskyi, Mykhailo; Masliichuk, Olha |
2022-05-19 | VIP-кейтеринг: особливості та актуальні проблеми розвитку | Ляшко, Олександра; Турчин, Валентин; Холявка, Володимир; Радзімовська, Ольга; Lyashko, Oleksandra; Turchyn, Valentyn; Kholyavka, Volodymyr; Radzimovska, Olga |
2022-05-19 | Харчування робітників бізнес-центрів | Ляшко, Данило; Зайцева, Валентина; Liashko, Danylo; Zaitseva, Valentyna |
2022-05-19 | Послуги кейтерингу в ресторані «Meat and fish» | Ліщишин, Євген; Кукліна, Тетяна; Lishchyshyn, Yevhen; Kuklina, Tetiana |
2022-05-19 | Використання франчайзингу в ресторанній галузі | Лисенко, Аліна; Кукліна, Тетяна; Lysenko, Alina; Kuklina, Tetiana |
2022-05-19 | Війна та ресторанний бізнес : можливості виживання | Левчук, Алла; Levchuk, Alla |
2022-05-19 | Рівень конкурентоспроможності ресторану «Marinad meat bar» в умовах сучасного ринку туристичних послуг | Левків, Соломія-Марія; Паска, Марія; Levkiv, Solomiya-Mariya; Paska, Mariya |
2022-05-19 | Особливості організації прийомів-банкетів на дипломатичному рівні | Левицький, Іван; Колісниченко, Тетяна; Levytskyi, Ivan; Kolisnychenko, Tetiana |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 361 to 380 of 487