Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32969
Title: Рівень конкурентоспроможності ресторану «Marinad meat bar» в умовах сучасного ринку туристичних послуг
Other Titles: The level of competitiveness of the restaurant "Marinad meat bar" in the modern market of tourist services
Authors: Левків, Соломія-Марія
Паска, Марія
Levkiv, Solomiya-Mariya
Paska, Mariya
Keywords: гостинність
конкурентоспроможність
ресторан-крамниця
hospitality
competitiveness
restaurant-shop
Issue Date: 19-May-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Левків С.-М. Рівень конкурентоспроможності ресторану «Marinad meat bar» в умовах сучасного ринку туристичних послуг / Соломія-Марія Левків, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів, 2022. - С. 133-135.
Series/Report no.: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Abstract: Представлено основні чинники, які впливають на рівень конкурентоспроможності, а саме: продукція, послуги, персонал, імідж та ціна. Саме зосередження уваги на розвитку усіх цих напрямів допомагає ресторану-крамниці «Marinad meat bar» підтримувати високий рівень конкурентоспроможності в умовах сучасного ринку туристичних послуг. The main factors influencing the level of competitiveness are presented, namely: products, services, staff, image and price. It is the focus on the development of all these areas that helps the Marinad meat bar to maintain a high level of competitiveness in today's market of tourist services.
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/32969
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_38_133-135.pdf590.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.